Betöltés...

Tartós zománcozott üst, 30 literes, fekete

Ár: 22.918 Ft

Ez a tartós, 30 literes zománcozott üst elengedhetetlen elem a szabadtéri főzés és a kirándulások szerelmeseinek. A 2 réteg zománccal bevont acélból készült üst fokozott tartósságot és szilárdságot biztosít használat közben.
Minőségi anyagának és különleges kialakításának köszönhetően az üst felhasználható élelmiszerek és élelmiszer-folyadékok melegítésére közvetlenül a parázson, égőn vagy tűzhelyen. Ez alkalmassá teszi különböző ételek kényelmes és hatékony főzésére. Legyen szó főzésről a természetben, grillezésről, kirándulásokról vagy kempingezésről, ez az üst jól fog működni.
Zománcozott tulajdonságainak köszönhetően ez az üst nem repedt vagy repedt a rendszeres használat során, így biztosítva a hosszú élettartamot és az állandó teljesítményt. A zománcozott felület megkönnyíti a tisztítást is, segítve az esztétikai megjelenés hosszú távú megőrzését.
A nagyvonalú, 30 literes kapacitással ez az üst lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű ételt főzzön, ideális egy nagyobb embercsoport táplálására kirándulások vagy szabadtéri rendezvények során.
Összefoglalva, ez a tartós zománcozott üst 30 literes kapacitásával tökéletes választás a szabadtéri főzés szerelmeseinek, kirándulásoknak, túrázásnak vagy kempingezésnek, lehetőséget adva különféle ételek egyszerű és optimális körülmények között történő elkészítésére, mint például bograci vagy bogracs.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Tartós zománcozott üst, 30 literes, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: