0 Nagykoncentrációjú enzimkészítmény a párlatok fajtaaromájának további fokozására.Fehér- és rozéborok, illatos gyümölcsök cefréinek aroma-felszabadítására.
Aromafelszabadító
Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma, körte, szőlő pálinkák cefréinek kezelésére. Fajta jellegfokozás: a cefrében és újborokban a...
Kiváló emészthetőség, 8% feletti lizintartalom, Lehetővé teszi az alacsonyabb nyersfehérje-tartalmú takarmányozást, a szója- és napraforgóarány csökkentését Kiváló...
Javallatok: A tojástermelés és a tojáshéjkeménység növelésére, illetve a keltethetőség és a kikelt csibék vitalitásának fokozására, valamint a tojássárgája színének...
A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Szénsavas mész /Kalciumkarbonát/ 0,25ParamétereiCikkszám: szen2001Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság:...