Betöltés...

Gamer bögre 380ml

Ár: 3.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Kiváló minőségű, tartós kerámiából készült, ami garantálja a tartósságát és a rendszeres használatnak való ellenállását. A széles nyílás lehetővé teszi a kényelmes ivást és kiöntést. A fekete szín időtlen megjelenést kölcsönöz neki és univerzálissá teszi. A nagy, 380 ml-es kapacitás biztosítja az italok ritkább újratöltését, ami elveszi az izgalmas játékélményt. De amikor eljön az a pillanat, hogy mindent megiszik az utolsó cseppig - látni fogja a "GAME OVER" feliratot .

EGYEDI DÍSZÍTÉS - ami ezt a gamer bögrét kiemeli a kiegészítő joystick-szerű fülekkel. A gombokkal és az irányjelzővel együtt szórakoztató és gamer jelleget kölcsönöznek. A fülek nem csak dekoratívak, hanem funkcionálisak is. További fogást biztosítanak, hogy mindkét kézzel biztonságosan tartsa a bögrét, megakadályozva, hogy az véletlenül elcsússzon egy intenzív játék közben.

NEM CSAK JÁTÉKOSOKNAK - A gamer bögre joystick alakú fülekkel vicces és praktikus a játékosok számára, akik egy kávé- vagy teaszünetben is ki szeretnék mutatni a játékok iránti szeretetüket. Nagyszerű és sikeres ajándék lesz játékrajongóknak, informatikusoknak és programozóknak is, de tökéletes ajándék egy informatika tanárnak is.

MINDEN JÁTÉKOSNAK KÖTELEZŐ - kötelező darab minden elkötelezett játékosnak, aki a játék iránti szenvedélyét az élet minden területére be akarja ültetni. Akár a kedvenc játékod játszása közben, akár a munkahelyi szünetben iszod a kedvenc italodat, ez a bögre az egyéni, személyes attribútumod lesz.
MŰSZAKI ADATOK:


Szín: fekete
Anyag: kerámia
Űrtartalom: 380 ml
Méretek: 13 x 10.2 x 8.8 cm
Súly: 381 g
súly a csomagolásban: 441 g
A Gamer bögre joysick füllel egy vicces és egyedi ivóedény, amelyet kifejezetten a játékok szerelmeseinek terveztek. Ez a bögre ötvözi a hagyományos bögrék funkcionalitását egy fantáziadús és figyelemfelkeltő dizájnnal, amely a játékok világa előtt tiszteleg.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Gamer bögre 380ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: