Betöltés...

TROPICAL Malawi Chips 1kg haltáp Malawi-tavi sügéreknek

Ár: 17.056 Ft

A MALAWI CHIPS egy többösszetevős, lassan süllyedő, apró chips alakú eledel mbuna sügérek és egyéb mindenevő és növényevő sügérek számára. A táp változatos receptúrája tökéletes erőállapotot és gyönyörű színeket biztosít a halaknak. A chipsek mérete és formája tökéletesen megfelel a sügérek szájnagyságához, elősegítik az aktív falást és a táp megfelelő megrágását. A tápban megtalálható rostanyag és csalán szabályozzák a bélrendszer működését. A zöldborsó és a spirulin jól emészthető növényi fehérjék forrása. A természetes ásványi sókban (köztük jódban) és vitaminokban gazdag kelp algák (Ascophyllum nodosum) megerősítik a szervezet immunrendszerét. A búzacsíra értékes telítetlen zsírsavakkal látja el a halakat, míg az L-karnitin adalék elősegíti a zsírok metabolizmusát. A tablettákban található zeolit előnyösen hat az emésztőrendszerre és a mérgezőanyagok eltávolítására a halak szervezetéből.

ETETÉS: naponta többször kis adagokban.Teljes értékű takarmányok díszhalak számára.

Összetevők: növényi fehérjeszármazékok, hal és halszármazékok, növényi összetevők (benne zöldborsóhús min. 10%, csalánhús min. 4%, búzacsíra min. 3,2%, spenóthús min. 2,6%), gabonaszármazékok (benne zab hús min. 10%), alga (Spirulina platensis min. 3,4%, Ascophyllum nodosum 2%), rák és kagylóhús és származékai (benne krill liszt min. 2,2%), élesztő, növényi és állati zsírok és olajok, ásványi anyagok (benne zeolit 1%).

Adalékanyagok (kg): vitaminok, provitaminok, és olyan kémiailag jól meghatározott anyagok, amelyeknek hasonló hatása van: A-vitamin 32 000 NE, D3-vitamin 1 900 NE, E-vitamin 120 mg, C-vitamin 440 mg, L-carnitin 250 mg; nyomelemek vegyületei: E1 (Fe) 48,6 mg, E6 (Zn) 13,5 mg, E5 (Mn) 10,1 mg, E4 (Cu) 2,4 mg, E2 (I) 0,3 mg, E8 (Se) 0,3 mg, E7 (Mo) 0,06 mg; színezékek; antioxidánsok.

Analitikai összetevők: nyers fehérje 43,0%, nyers olajok és zsírok 9,0%, nyers rost 2,0%, nedvesség 10,0%.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haleledel
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "TROPICAL Malawi Chips 1kg haltáp Malawi-tavi sügéreknek" című hirdetést látja. (fent)