Betöltés...

Tetra EX Plus 1500 külső szűrő 300-600 l

Ár: 85.590 Ft

A német gyártmányú Tetra szűrőket a jó ár/érték arány és egyszerű működés jellemzi. A Tetra EX 1500 Plus jelzésű új külső szűrője 39%-al erősebb áramlási sebességet biztosít a korábbi modellhez képest, csökkentett energiafogyasztás mellett.  Az új fejlesztéseknek köszönhetően sokkal strapabíróbb és funkcionálisabb, csendesebb elődjénél. A gyorsindító gomb megkönnyíti a szűrőrendszer elindítását. Az összes szükséges alkatrészt a csomag már tartalmazza.

Speciális többkamrás szűrőrendszer, amely akár 5-ször is megszűri az akvárium vizét biológiailag, mechanikailag és kémiailag, stabil vízértékeket biztosítva. A Tetra különféle szűrőanyagok széles választékát kínálja. Igényei szerint a következő anyagokkal szerelheti fel a szűrőt: kerámia szűrőgyűrűk, szénszűrő anyagok, biológiai szűrőszivacsok, finom szűrőgyapjú és speciális bio szűrőgolyók.

Az egyszerű tisztítást a könnyen nyitható 1 karos biztonsági nyitórendszer garantálja: lehetővé teszi a külső szűrő gyors kinyitását - így időt takarít meg a takarítás során, és még tovább élvezheti az akváriumot. Az előszűrő további kényelmet biztosít azáltal, hogy kiszűri a durvább részecskéket a vízből, így védi a szűrőanyagot a hosszabb élettartam érdekében.

A megfelelő szűrőválasztás a legfontosabb döntés a modern algamentes akvárium építésekor. Nem tudja melyik szűrőt válassza? Segítünk. A részletes szűrő-választási tájékoztatónkat és összehasonlító táblázatunkat itt találja. További termékinformációk a termék leírásban.

FONTOS! A szűrő csövezése 22/28 mm-es átmérőjű, ami más márkák által nem használt méret az akvarisztikában. Ebből kifolyólag a szűrő csövezése nem illeszkedik a legtöbb szűrő csövezésbe építhető kiegészítővel, például UV szűrőkkel, külső fűtőkkel vagy szén-dioxid reaktorokkal, amelyek általában 12/16 vagy 16/22 mm-es csövezést használnak.


 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 95 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "Tetra EX Plus 1500 külső szűrő 300-600 l" című hirdetést látja. (fent)