Betöltés...

SunSun Légszivattyú, ACO-004 Heavy Series, 55W, 60l/perc

Ár: 35.740 Ft

"Erős légpumpa, akváriumok és tavak levegőztetésére alkalmas. Megbízható dugattyús kialakítású elektromos motorral szerelt, amely a kopásnak jobban ellenálló anyagokból készült.

A Heavy széria megtartotta a motor egyszerű és bevált tervezését. Ennek ellenére kissé más anyagokat használtak az egyes és kulcsfontosságú elemek előállításához.

A dugattyú termoplasztikus anyagokból készült, folyamatosan alkalmazkodva a motor alakjához, ahol a magas hőmérsékleteken akár csak 0,1 mm-es torzulások is felléphetnek. Ezek a kismértékű fém térfogatváltozások, hőmérséklet hatására is, biztosítják, hogy a dugattyú tökéletesen illeszkedjen a hengerbe, ezzel fenntartva a munkavégzés legnagyobb hatékonyságát.

A henger és a mozgó elemek Zl102 magas szilárdságú alumíniumötvözetből készültek. E drágább anyag használata az ACO standard anyagaihoz képest érezhetően csökkentette a zajszintet, növelte a hatékonyságot és különösen a készülék tartósságát.

Motor kenése:
Az ACO Heavy széria nem tartalmazza a motor olajjal, kenőanyagokkal történő kenését. Az ilyen mesterséges kenés hosszabb távon nem hatékony, mivel könnyen elkophat. Ehelyett a henger falait és a dugattyút nagyon simára polírozzák. Ez a valódi, nem mesterséges felület csökkenti a súrlódást, egyidejűleg befolyásolva a működési hőmérsékletet és az energiafogyasztást.

Milyen tömlőket támogat a pumpa?
A szettben lévő pumpa egy osztócsatlakozóhoz kapcsolódó tömlővel rendelkezik. Ez az elem 4/6 mm-es standard tömlőket fogad. Az USAqua Airline tömlőket ajánlják a Heavy Series aerátorhoz.

Műszaki adatok:

teljesítmény: 55W
hatékonyság: 60l/perc
a pumpált levegő nyomása: 0,035MPa
súly: 2,4kg
méretek: 198x99x132mm
tömlő kimenetek száma: 8
szín: ezüst"


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "SunSun Légszivattyú, ACO-004 Heavy Series, 55W, 60l/perc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: