Betöltés...

Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció por - 90 napra elegendő

Ár: 26.300 Ft

Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció por 90 napra

Speciális összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott a betegségek megelőzésére és kezelésére, tehát a prevenciós használat mellett akut és kóros elváltozások terápiájára is (természetesen az esetleges orvosi kezelés kiegészítéseként).


A Burgimmune küldetése, hogy Kedvenceink immunrendszerét karbantartsa és folyamatosan támogassa. Hatóanyagai külön-külön is megállják a helyüket, amikor az immunrendszer védelméről van szó, de mi a hatóanyagok olyan kombinációját hoztuk létre, amelyek egymást kiegészítve gondoskodnak az immunrendszer minél teljesebb támogatásáról.



Mivel minden betegség leküzdésének, illetve megelőzésének alapja az erős immunrendszer, ezért minden kutyának és macskának ajánljuk kortól és egészségi állapottól függetlenül.


Fiatal kis Kedvencünk esetén nagyon fontos, hogy megfelelő alapokra helyezzük szervezete védelmi rendszerét, ebben pedig a Burgimmune hatalmas segítséget jelent. Idősebb kisállatoknál azért ajánlott a Burgimmune napi fogyasztása, mert ezzel a meglévő immunrendszert erősítjük és tesszük még ellenállóbbá a betegségekkel szemben.



Beteg, esetleg daganatos megbetegedésben szenvedő kisállatok esetén a Burgimmune szedése szintén erősen javallott, mivel Kedvencünk ellenálló képessége ilyenkor nagyfokú támogatásra szorul, amit a készítmény biztosít.

Összetevők:

BÉTA-GLÜKÁN
Fő feladata a makrofágok aktiválása, immunstimuláns, daganatellenes és antimikrobiális hatása is van.


GINZENG
Már az ősi kínai gyógyászatban is használt antioxidáns és gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatása egyes daganat fajták esetében bizonyított, a nem specifikus immunrendszer működését fokozza, immunerősítő, javítja az agyműködést, segíthet a vércukorszint csökkentésében.


SPIRULINA ALGA

A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely mind sós, mind pedig édesvízben megtalálható. Valószínűleg ez a legmagasabb tápanyag-sűrűségű élelmiszer a Földön. Erős antioxidáns és gyulladásgátló. Csökkentheti a daganatos megbetegedések előfordulását, illetve
a már meglévő tumor méretét. Vérnyomáscsökkentő, az allergia előfordulási esélyét csökkenti, hatásos vérszegénység ellen, javítja

az állóképességet, roboráló hatása is van.


CORIOLUS VERSICOLOR GOMBA
Hatóanyagai a természetes, ún. „ölősejtek” aktivitását segítik, illetve azok létrejöttét támogatják. Ezek a sejtek segítenek megölni
a daganatos sejteket és leküzdenia fertőzéseket.


B6-VITAMIN
Étvágynövelő és hányáscsillapító hatása bizonyított, amely nagyon fontos lehet daganatos megbetegedések esetén. Nemcsak javítja az anyagcserét, hanem támogatja a látást, és számos pozitív hatással van a bőr egészségére. Továbbá méregteleníti
a májat és segít a vesék működésében.


E-VITAMIN
Szívre és érrendszerre jó hatással van, antioxidáns,
javítja a sebgyógyulást.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció por - 90 napra elegendő" című hirdetést látja. (fent)