Betöltés...

Xiaomi Pawbby Kutyakamera és jutalomfalat adagoló (MG-PSM001EU)

Ár: 19.990 Ft



* 24 órás valós idejű monitorozás nagyfelbontású kamerával:
1080p nagyfelbontású full-hd képkockasebesség akár 20 FPS-ig, tisztább és simább, 130 széles látószögű lencse, amely szélesebb látóteret takar. Biztosítja infravörös éjjellátó, amely lehetővé teszi, hogy az állat még sötétedés után * Két út Fluent Voice Intercom Anytime beszélgetett Pet:
Full duplex hanghívás tervezés, beépített mikrofon és hangszóró kétirányú audio stream, telefonon keresztül, hogy ellenőrizze a kedvtelésből tartott állapot hallgatni és beszélj vele, több valós idejű, hogy megakadályozzuk a kárt. * Snack kölcsönhatás:
Nyissa ki a telefont, hívja fel az állatot, várja meg, amíg a kamera előtt jár, Kattintson a "mechanizmusra", bármikor etesse kedvencét, Ön játszhat háziállataival akkor is, ha éppen nincs a közelben. használhatja kedvencének kiképzésére, hagyja, hogy beleszeressen az etető snack játékba. * Támogatja a Cloud Storage szolgáltatást:
A micro SD kártya helyi tárolásának és a NAS tárolásának támogatása mellett felhő tárolási funkcióval is rendelkezik, miután megnyitotta a mobil észlelést a felhőben tárolt videó elejétől a végéig, a család és a család közötti valós idejű megosztás támogatása barátok, ossza meg a háziállatok vicces képeit. * Set Up Fast könnyen kezelhető:
Három perc a beállítás befejezéséhez, gyors indítás, boldogság képzés, interaktív játékok azonnal * Smart Food figyelmeztetések:
Nyitott APP megtekintheti a valós idejű video képernyő, támogatja az intelligens élelmiszer emlékeztető, időben kiegészítés, finom mindig kísérje és kísérje kisállattal. * Könnyen kitölthető Könnyen tisztítható:
Csak egy könnyű csavar, könnyen kinyitható a tartály fedele tele lehet snackekkel, szárítás után nedves ruhával tisztítható, könnyen kezelhető. Leírás :
Márkák Pawbby
Névleges Powe 10W
Szín fehér
Súly 1,2 kg
Méret 175 X 92 X 249 mm
Munkakörnyezet -10 ° ~ 40 °
Videókamera 1080P 130 ° fokos széles látószögű infravörös éjszakai látás
Vezetéknélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE (802.11b / g / n) 2,4 GHz
Tárolási funkció Micro SD kártya (Legalább 16 GB, maximum 64 GB, 10-es vagy annál nagyobb osztályú) ( nem tartalmazza )
adapter vezeték hossza 2M
Az adapter hitelesítése CCC A csomag tartalma:
1 x Pet Smart Feeder

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Xiaomi Pawbby Kutyakamera és jutalomfalat adagoló (MG-PSM001EU)" című hirdetést látja. (fent)