Betöltés...

ROYAL CANIN VHN CAT GASTROINTESTINAL 2kg -szárazeledel emésztőrendszeri problémákkal küzdő macskáknak

Ár: 14.070 Ft

Sok macska szenved az emésztőrendszer betegségeiben, amely a macska egyik legérzékenyebb szerve. A krónikus hasmenés és hányás a leggyakoribb tünetek közé tartozik. Ezért hosszú távú eledelváltásra van szükség. A Royal Canin VD - Gastrointestinal megnövelt energiatartalma lehetővé teszi a kis adagokkal történő etetést, amely ellazítja az emésztőrendszert. Az erjeszthető rostok (cukorrépapép, FOS) egyrészt biztosíthatják a bélrendszer szabályozott működését, másrészt táplálják a bél mikroflóráját, így hozzájárulhatnak az egészséges bélflóra fenntartásához. A mannanoligoszacharidok (MOS) serkenthetik a helyi bélrendszer immunrendszerét (IgA), és segíthetnek semlegesíteni a patogén baktériumokat. Ezenkívül a hosszú szénláncú EPA és DHA zsírsavak támogathatják a bélrendszer egészségét.

További információ: A GASTROINTESTINAL egy diétás eledel macskáknak az emésztési problémák kompenzálására, adaptált fehérje- és zsírtartalommal. Nem tartalmaz glutént és laktózt.

Javallatok:
- Akut és krónikus hasmenés
-Gyomorhurut
- Gyulladásos bélbetegség (IBD)
- Colitis
- Vékonybél bakteriális túlszaporodás (SIBO)
- Emésztési zavarok / felszívódási zavarok
-Dysorexia, műtét utáni etetés

Ellenjavallatok:
- Lymphangiectasia, exudatív enteropathia, hasnyálmirigy-gyulladás (ezekben az esetekben ajánlott alacsonyabb zsír- és energiaarányú takarmányt adni (hasnyálmirigy-gyulladás esetén jóllakottság / elhízás vagy gyomor-bélrendszeri zsírszegény)

Összetevők: Baromfi fehérje (szárított)**, rizs**, állati zsír**, búzaglutén**, növényi rost, kukoricaglutén**, baromfimáj hidrolizátuma, ásványi sók, tojáspor, répadarabok, halolaj** , szójabab olaj**, élesztő termékek, psyllium (héj és magvak), fruktooligoszacharidok (0,48%), élesztő hidrolizátum (mannanoligoszacharidok forrása, 0,19%), indiai rózsa kivonat (lutein forrás).
** jól emészthető összetevők

Kiegészítő anyagok: Tápanyagok: A-vitamin (21 500 IU/kg), D3-vitamin (800 IU/kg), vas (41 mg/kg), jód (4,1 mg/kg), réz (13 mg/kg), mangán ( 54 mg/kg), cink (132 mg/kg), szelén (0,08 mg/kg).

Technológiai adalékok: üledékes eredetű klinoptilolit (10 g). Tartósítószerek, antioxidánsok.

Analitikai komponensek: fehérje 32,0%, nyers zsír 22,0%, nyersrost 4,9%, hamu/hamu 8,5%, kalcium 1,02%, foszfor 1,02%

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "ROYAL CANIN VHN CAT GASTROINTESTINAL 2kg -szárazeledel emésztőrendszeri problémákkal küzdő macskáknak" című hirdetést látja. (fent)