Betöltés...

Ketrec tengerimalacok részére S 59x35x31cm rózsaszín

Ár: 12.990 Ft

Extra erős ketrec tengerimalacok részére. Méretéből adódóan alkalmas egy tengerimalac vagy kettő aranyhörcsög tartására. Könnyen szétszedhető és összerakható a rögzítő csatok segítségével, így egyszerűen tisztán tartható. Kelléke egy szénatartó rács. Letisztult színeivel a lakást díszíti. Beltéri használatra javasolt.

Fedezd fel kisállatod számára kínált kényelmes és praktikus tengerimalac ketrecünket! Ez a ketrec kiváló választás minden tengerimalac-tulajdonos számára, akik szeretnék biztosítani kis kedvencüknek a kényelmes és biztonságos otthont. Aranyhörcsög tartására szintén kiválóan alkalmas.A ketrec masszív és tartós anyagokból készült, amelyek megfelelnek a tengerimalacok speciális igényeinek. A tálca magas pereme megakadályozza, hogy lakója a forgácsot a ketrecen kívülre szórja. A könnyen nyitható ajtó, valamint a lecsatolható rács lehetővé teszik a gyors és egyszerű tisztítást és hozzáférést a ketrec belsejéhez.Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható. A legtöbb helyen elfér, és letisztult színeivel a lakótér dísze lehet. Beltéri használatra javasolt.A szénatartó rács segít abban, hogy a napi adag friss széna ne keveredjen az alommal.Jellemzők: masszív és tartós anyagok beltéri használatra felülről nyitható ajtó és lecsatolható rács a könnyű tisztításhoz letisztult dizájn, otthonos színekkel szénatartó rács segít abban, hogy a napi adag friss széna ne keveredjen az alommal magasított peremű tálca bent tartja a forgácsot rácsvastagság: 2,4 mmVálaszd ezt a tengerimalac ketrecet, hogy biztosítsd kedvenced számára a kényelmes, biztonságos otthont!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Ketrec tengerimalacok részére S 59x35x31cm rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: