Betöltés...

Petkit P591 Yumshare Intelligens Automata etető

Ár: 91.870 Ft

A PetKit Yumshare Dual Hopper egy intelligens kisállat-etető, amely széles látószögű kamerával és kétirányú mikrofonnal van felszerelve, így nemcsak megfigyelheti kedvencét, hanem interakciót is végezhet vele, és videót is rögzíthet.
Ezenkívül a kamera automatikusan érzékeli és elemzi a tálban maradt étel mennyiségét, és az elemzési eredmények alapján meg tudja tartani a következő étkezést, hogy elkerülje a túletetést és az ételpazarlást.
A PETKIT alkalmazással a felhasználók a hét napja, az ételek mennyisége és mérete alapján ütemezhetik be az étkezéseket.
Az étel manuálisan is adagolható a készülék alján található gomb nyomva tartásával kedvence nem tudja úgy megnyomni, mint az ételtartó fedelét nyitó gombot.
A PetKit Yumshare Dual Hopper két forrásból táplálható konnektorból, amely a fő áramforrás, vagy 5 AAA elemből, amelyeket áramkimaradás esetén használnak.

A fő egységre szerelt ételtartó fedél zárt fedéllel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a benne lévő élelmiszerek frissek maradjanak.
A fedél belsejében egy tasak található, amely felszívja a felesleges nedvességet.
Az étel egy adagjának kiadagolása után a tartály kivezető nyílása le van zárva, hogy megakadályozzák a rovarok bejutását.
A tartály belsejében van egy forgórész karokkal, amelyek keverik a tartalmát, megakadályozva, hogy az étel elakadjon.
Ezenkívül a készülék figyeli a tálban lévő étel mennyiségét, hogy elkerülje a túlzott adagolást, amikor még van elegendő étel.
A készülék különféle típusú élelmiszerekkel kompatibilis: fagyasztva szárított, száraz, kevert és levegőn szárított.
Az edényt két részre választó elválasztónak köszönhetően a felhasználók kétféle ételt önthetnek bele, amelyek csak a tálban keverednek el, vagy különböző időpontokban kerülnek felszolgálásra az alkalmazáson keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petkit P591 Yumshare Intelligens Automata etető" című hirdetést látja. (fent)