Betöltés...

Purlov macska/kutya hátizsák

Ár: 7.790 Ft




BIZTONSÁGOS ÁLLATOK SZÁMÁRA  - a kutya/macska/nyúl hordtáska kiváló minőségű anyagból készült, állatok számára biztonságos kiegészítő. Ezenkívül a kényelmes kialakítás teljes kényelmet biztosít az állat szállítása során . 



NAGY SZELLŐZÉS  - a hátizsák nagy szellőzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szállított állat szabad lélegzését.



MEGERŐSÍTETT  - a táska erős anyagból készült, amely meglehetősen puha és stabil az oldalán, és egy további betéttel rendelkezik az alján . A hátizsák eleje átlátszó plexi. A macska így megfigyelheti, mi történik kint, és nem érez semmilyen kellemetlenséget a szállítás során. 



FOGANTYÚ - a táska speciális erős fogantyúval van ellátva, amely biztosítja a könnyű és kényelmes kézben való hordozást. A hátizsák további előnye a nyitható ajtó elöl és egy kis ajtó az oldalán. A kis ajtó és oldalzseb légies hálóból készült. Ez a megoldás kényelmes táskahasználatot és kényelmet biztosít kedvence számára! 
LEÍRÁS



anyaga: poliészter
tartós és könnyen tisztán tartható
bőséges szellőzés
merevített alsó
fogantyú a kézben hordáshoz
max terhelés 10kg
méretei: 41 x 35 x 24 cm
súlya: 0,802 kg
csomag súlya: 1,192 kg
maximális terhelhetőség 5 kg
A szállítótáska egy olyan tartozék, amely kétségtelenül hasznos lehet minden állattartó számára – különösen a kutyák és a macskák számára. Teljes egészében állatok számára biztonságos anyagból készült, kialakítása pedig kényelmet biztosít mind a szállított állat, mind az azt hordozó gazdi számára. 


A kutya/macska hordozó maximális terhelése 5 kilogramm.



Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Szállító, box, táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Purlov macska/kutya hátizsák" című hirdetést látja. (fent)