Betöltés...

Háziállat hordozó hátizsák

Ár: 14.990 Ft


BIZTONSÁGOS ÁLLATOK SZÁMÁRA - a kutya/macska/nyúl hordozó hátizsák kiváló minőségű anyagból készült, állatok számára biztonságos kiegészítő. Ezenkívül  a kényelmes kialakítás teljes kényelmet biztosít az állat szállítása során. A kedvence számára kialakított hátizsák része hálóból készült, így megfelelő szellőzést biztosít és véd a rovarok ellen.



SZELLŐZÉS ÉS MOBILITÁS - a hátizsák kényelmes pihenőhelyet biztosít kedvencének a szállítás és az utazási kalandok során. A lélegző hálós ablakok kiváló szellőzést biztosítanak, a belső beépített póráz pedig megvédi kedvencét a nem kívánt kilépésektől. 



MEGERŐSÍTETT - a hátizsák erős anyagból készült, amely meglehetősen puha és stabil az oldalán, és egy további merevítő betéttel az alján és egy puha betéttel a tetején. A hátizsák eleje átlátszó vastag fólia. A kisállat így megfigyelheti a kint zajló eseményeket, és nem érez kényelmetlenséget a szállítás során.



KIEGÉSZÍTŐ ZSEBEK - oldalt zsebek találhatók, ezekbe rakhatja állatának harapnivalót, italt, pórázt vagy egyéb kiegészítőket.


LEÍRÁS



anyaga: poliészter, egyéb: PP + alumínium + PVC + EPE hab
tartós és könnyen tisztán tartható
bőséges szellőzés
merevített alsó
fogantyú a kézben való hordozáshoz
maximális teherbírás 7 kg
méretei: 35 x 41,5 x 28 cm
kihajtott méretek: 35 x 62 x 41,5 cm
súlya: 1,569 kg
csomag súlya: 1,583 kg




Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Szállító, box, táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Háziállat hordozó hátizsák" című hirdetést látja. (fent)