Betöltés...

Burgimmune FORTE Prémium Immunerősítő Tabletta - 60 db RAKTÁRON

Ár: 26.300 Ft

A termék speciálisan összeállított növényi hatóanyagok, gyógygomba
és béta-glükán, valamint vitaminok kombinációját tartalmazza, melyek
az immunrendszer működésére kifejtett többféle hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez
és a betegségek elleni küzdelemhez.

A BURGIMMUNE FORTE PRÉMIUM IMMUNERŐSÍTŐ TABLETTA (60db) állatgyógyászati gyógyhatású készítmény közepes és nagytestű kutyáknak (30 kg+) /vagy súlyos állapotban lévő 15 és 30 kg közötti kutyáknak/. Szükséges esetben könnyedén felezhető is a tabletta. Csak természetes alapanyagokat tartalmaz. Erős immunvédelem, vitalitás fokozása, daganatellenes, gyulladáscsökkentő, bőrt/szőrt támogató, étvágynövelő/hányáscsillapító, regenerációt elősegítő, betegséget megelőző, hatással. A termék speciálisan összeállított növényi hatóanyagok, gyógygomba és béta-glükán, valamint vitaminok kombinációját tartalmazza, melyek az immunrendszer működésére kifejtett többféle hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a betegségek elleni küzdelemhez.

ADAGOLÁS: Egészséges állat esetén: 1 tabletta 30 ttkg-onként naponta. Akut, vagy krónikus esetben dupla dózis.

ÖSSZETEVŐK: BÉTA-GLÜKÁN, CORIOLUS VERSICOLOR GOMBA, GINZENG, SPIRULINA ALGA, B6VITAMIN, EVITAMIN Speciális összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott a betegségek megelőzésére és kezelésére, tehát a prevenciós használat mellett akut és kóros elváltozások terápiájára is (természetesen az esetleges orvosi kezelés kiegészítéseként).
A Burgimmune küldetése, hogy Kedvenceink immunrendszerét karbantartsa és folyamatosan támogassa. Hatóanyagai külön-külön is megállják a helyüket, amikor az immunrendszer védelméről van szó, de mi a hatóanyagok olyan kombinációját hoztuk létre, amelyek egymást kiegészítve gondoskodnak az immunrendszer minél teljesebb támogatásáról. Mivel minden betegség leküzdésének, illetve megelőzésének alapja az erős immunrendszer, ezért minden kutyának és macskának ajánljuk kortól és egészségi állapottól függetlenül.
Fiatal kis Kedvencünk esetén nagyon fontos, hogy megfelelő alapokra helyezzük szervezete védelmi rendszerét, ebben pedig a Burgimmune hatalmas segítséget jelent. Idősebb kisállatoknál azért ajánlott a Burgimmune napi fogyasztása, mert ezzel a meglévő immunrendszert erősítjük és tesszük még ellenállóbbá a betegségekkel szemben. Beteg, esetleg daganatos megbetegedésben szenvedő kisállatok esetén a Burgimmune szedése szintén erősen javallott, mivel Kedvencünk ellenálló képessége ilyenkor nagyfokú támogatásra szorul, amit a készítmény biztosít. Összetevők: BÉTA-GLÜKÁN Fő feladata a makrofágok aktiválása, immunstimuláns, daganatellenes és antimikrobiális hatása is van. GINZENG Már az ősi kínai gyógyászatban is használt antioxidáns és gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatása egyes daganat fajták esetében bizonyított, a nem specifikus immunrendszer működését fokozza, immunerősítő, javítja az agyműködést, segíthet a vércukorszint csökkentésében. SPIRULINA ALGA A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely mind sós, mind pedig édesvízben megtalálható. Valószínűleg ez a legmagasabb tápanyag-sűrűségű élelmiszer a Földön. Erős antioxidáns és gyulladásgátló. Csökkentheti a daganatos megbetegedések előfordulását, illetve
a már meglévő tumor méretét. Vérnyomáscsökkentő, az allergia előfordulási esélyét csökkenti, hatásos vérszegénység ellen, javítja az állóképességet, roboráló hatása is van. CORIOLUS VERSICOLOR GOMBA Hatóanyagai a természetes, ún. „ölősejtek” aktivitását segítik, illetve azok létrejöttét támogatják. Ezek a sejtek segítenek megölni
a daganatos sejteket és leküzdenia fertőzéseket. B6-VITAMIN Étvágynövelő és hányáscsillapító hatása bizonyított, amely nagyon fontos lehet daganatos megbetegedések esetén. Nemcsak javítja az anyagcserét, hanem támogatja a látást, és számos pozitív hatással van a bőr egészségére. Továbbá méregteleníti
a májat és segít a vesék működésében. E-VITAMIN Szívre és érrendszerre jó hatással van, antioxidáns, javítja a sebgyógyulást. Milyen esetekben adhatjuk a Burgimmune-t?
A Burgimmune immunerősítő adása kölyökkortól életük végéig végigkísérheti a kutyákat és macskákat.

I. A Burgimmune speciális összetételénél fogva kifejezetten javallott DAGANATOS betegségek adjuváns terápiájában, állatgyógyászati gyógyhatású készítményként. A Burgimmune támogatja a nem specifikus, humorális és celluláris immunválaszt, fokozza a daganatellenes terápiák eredményességét, ugyanakkor minimalizálja azok kellemetlen mellékhatásait.

II. Alkalmazása bármilyen olyan KÓRKÉPNÉL is hatékony lehet, amikor szükség van az immunrendszer erősítésére:
A kutyák (parvo, szopornyica, kennel köhögés) és macskák (FIV, FeLV) vírusos megbetegedései,
bármilyen baktérium vagy gomba okozta kórképnél (kennel köhögés, pyoderma, krónikus fülgyulladás, stb.),
parazitózisok, külső és belső élősködők: bélférgesség, giardiosis, szív- és bőrférgesség, fülatkásság, demodicosis, bolhásság esetén.

Krónikus betegségek (vese-, máj-, cukorbetegség, különféle hormonbetegségek): hosszú távon hatással van az állatok immunrendszerére, ezekben az esetekben is szükséges lehet az immunrendszer támogatása.

Allergia: a Burgimmune immunmoduláns hatása, és a bőrt támogató összetevői miatt az eddigi tapasztalatok alapján kifejezetten hatékony az allergiás eredetű bőrgyulladások és szőrhullások kezelésében.

Műtét, kórházi ellátás: fontos lehet már beavatkozás előtt felkészültté tenni a kisállat szervezetét, azt követően pedig az immunrendszer támogatása elősegítheti a könnyebb, teljesebb regenerációt, gyorsabb felépülést.

III. Mindezeken túl, EGÉSZSÉGES állatoknak is adható: fiatal állatoknál a szilárd alapokkal rendelkező védelmi rendszer kialakítása miatt, vemhesség és szoptatás alatt, hogy elkerüljük az anyaállat szervezetének kimerülését, ugyanakkor elősegítsük a születendő kölykök megfelelő immunvédelmét. Kölyköknél: javítható a vakcinázás hatékonysága.

A stresszhelyzetek gyengítik az immunrendszer működését: utazás, költözés, új gazdihoz kerülés, régi gazdi elvesztése, kisbaba születik, új társállat, kiállítások és versenyek, mennydörgés, tűzijáték, petárdázás. Tenyészállatoknak, sportoló kisállatoknak és munkakutyáknak szintén adható, hogy a fokozott igénybevétel minél kevésbé terhelje meg az állatok szervezetét.

Örökbefogadott vagy talált kutyáknál és macskáknál is javallott az immunrendszer erősítése az ismeretlen előzmények miatt.

Idősödő Kedvencek is kaphatják, hiszen a korral együtt járó meggyengült immunrendszer támogatásra szorul. Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy nagyjából 10-14 nap elteltével szinte megfiatalodtak, étvágyuk rengeteget javult a Burgimmune immunerősítővel kezelt négylábúaknak.







Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Burgimmune FORTE Prémium Immunerősítő Tabletta - 60 db RAKTÁRON" című hirdetést látja. (fent)