Betöltés...

Purlov macskajáték tapadókoronggal

Ár: 2.990 Ft


A VADÁSZÖSZTÖN STIMULÁLÁSA - a játék lehetővé teszi, hogy a macska tollas madarat kergessen és kapjon el, aminek köszönhetően a háziállat kielégíti természetes vadászösztönét. A macskák szeretnek mozgó tárgyakra vadászni, és ez a madár csengettyűvel éppen ezt teszi lehetővé számukra! A tapadókoronggal ellátott drót egészséges szórakozást nyújt a macskának, és lehetővé teszi, hogy önállóan játsszon, ami pozitív hatással lehet a napi viselkedésére.
DRÓT MADÁRRAL - a játék egy hosszú, hajlékony drót érdekes elemekkel a végén. Ez vonzza a macska figyelmét, és ugrálásra és fogásra ösztönzi. A madárnak hosszú tollas farka és finom csengője van .
ERŐS TAPADÓKORONG - A tapadókorong, amely sima felületre, például padlóra, ablakra, ajtóra vagy falra rögzíthető, sok lehetőséget ad macskájának a játékra és a változatosságra. Az erős tapadókorong garantálja a hosszan tartó szórakozást anélkül, hogy leválna a talajról .
MÓKA A GAZDINAK IS - ha azt szeretné, hogy kedvence egyedül játsszon, a játékot tapadókoronggal rögzítheti a felülethez . A drótot is leveheti az alapról és játszhat a macskájával.



MŰSZAKI ADATOK






anyag: fém, műanyag, gumi
rúd hossza: 95 cm
madár hossza: 20 cm
súly: 86 g
súly a csomagban: 177 g


TARTALOM



tapadókorong
drót
madár



A tapadókorongos macskajátékok azért népszerűek, mert lehetővé teszik, hogy a macska önállóan is aktív legyen. Olyan gazdik számára is előnyösek lehetnek, akiknek időnként szünetre van szükségük, miközben a macska folyamatosan játszhat.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Purlov macskajáték tapadókoronggal " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: