Betöltés...

DOD RC400S Autós kamera, Full HD, GPS, Sony képérzékelő, Sharp objektív, WDR, G-szenzor

Ár: 23.526 Ft




A LEGKRITIKUSABB RÉSZLETEK RÖGZÍTÉSE A DOD RC400S-SZEL
A DOD RC400S egy Full HD autós kamera, amely lehetővé teszi, hogy valódi Full HD felbontásban filmezzen, rögzítve a megtett utat és a jármű sebességét is, a felvételek minősége messze felülmúlja más interpolált Full HD felbontású autós kamerákét.
A DOD RC400S 12/24V-os tápegységhez csatlakoztatható, így a jármű mellett más járművekhez, teherautókhoz vagy buszokhoz is használható. A kamera 3M-es ragasztóval könnyen rögzíthető a jármű szélvédőjére is.
Ez a videokamera Sony STARVIS képérzékelővel, 10 Hz-es GPS rögzítéssel, parkolási móddal és ISO 12800-ig terjedő ISO-értékkel rendelkezik.
A felvétel nagy, akár 12800-as ISO-érzékenységgel készül, így még gyenge fényviszonyok között is megfigyelheti autója környezetét.
Kapcsolódjon a DOD kamerához zökkenőmentesen az iPhone és Android rendszereken egyaránt elérhető mobilalkalmazással. Irányítsa a készüléket a tenyeréből, és állítsa be a szükséges beállításokat.




OBJEKTÍV F/1.6 & MOZGÁSI ZAVAROK CSÖKKENTÉSE
A nagy rekesz az érzékelőre eső fénymennyiséget tükrözi felvételkészítéskor. Minél nagyobb a rekesznyílás (kisebb f-szám), annál több fény kerül a fényképezőgép érzékelőjére. A legszélesebb rekesznyílással a DOD fényképezőgépek a legtisztább képet készítik.
A mozgó objektumok tisztaságának növelésére a Mozgási elmosódás csökkentő technológia szolgál.






WDR & ISO 12800
A WDR, vagyis a Wide-Dynamic-Range technológia biztosítja, hogy minden felvétel tökéletesen kiegyensúlyozott expozícióval rendelkezzen, hogy a körülöttünk zajló közlekedési tevékenység minden részletét rögzítse, nappal és éjszaka egyaránt.
A DOD RC400S új SONY STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely nemcsak normál fényviszonyok mellett, hanem gyenge fényviszonyok között is javított érzékenységgel rendelkezik. A megnövelt hatótávolság növeli a gyorsan mozgó objektumok fényerejét éjszaka. A kamera most még több részletet képes rögzíteni nagyon gyenge fényviszonyok között.




PROCESSOR GPSX10 HZ & PLAYER DOD GPS 2.0
A leggyorsabb, 10 Hz-es GPS sebességgel integrált, amely pontosabb adatokat rögzít a jármű helyzetéről és sebességéről. Lehetővé teszi az útvonal rögzítését a térképen, miközben videókat nézhet a DOD lejátszóban. Jelenleg a videokamerákban használt leggyorsabb GPS-frissítés.
A felvételeket a DOD 2.0 GPS-lejátszóval játszhatja le, amely Full HD videókat jelenít meg valós idejű információkkal. Az internetkapcsolat segítségével az autó aktuális helyét is láthatja a Google Térképen - tökéletes az alkalmazottak üzleti útjainak nyomon követéséhez.






SHARP 6G & 145° SZÉLES LÁTÓSZÖG
A 6 elemes lencse, amely 6 réteg üvegből áll, lenyűgözően tiszta és torzításmentes képeket biztosít.
A DOD kamerák széles, 145°-os látószöggel rendelkeznek, így minden részletet rögzítenek a képernyőn. Sok esemény a képernyő oldalán jelenhet meg, és kisebb látószög esetén előfordulhat, hogy nem rögzíti a szükséges részleteket.




SENZOR G & PARKOLÁSFELÜGYELET
A felvételek rögzítése közben, ütközés vagy hirtelen törés esetén az RC400S automatikusan menti és védi a felvételeket. A védett felvételek nem törlődnek. Ezzel a funkcióval a fontos fájlok nem törlődnek a ciklikus felvételről.
Adjon magának nyugalmat a folyamatos rögzítéssel, még akkor is, ha már leparkolt és elhagyta az autót.
Ha egy szokatlan eseményt rögzít, az a Micro SD kártyán zárolásra kerül a későbbi megtekintés céljából.
* Javasoljuk a DOD DP4 vezetékkészlet használatát alacsony feszültségvédelemmel, mivel ez a funkció stabil áramellátást igényel, és egyes "állandó teljesítményű" műveletek lassan lemerítik a jármű akkumulátorát.









DÁTUM ÉS IDŐ SZINKRONIZÁLÁSA ÉS LOOP FELVÉTEL
A belső GPS modulnak köszönhetően a videóban megjelenített dátum és idő mindig szinkronizált.
A DOD kamerák alapfelszereltségként hurokfelvétellel rendelkeznek, így a Micro SD kártyát nem kell eltávolítani a formázás miatt. A legrégebbi (eseményzárral nem rendelkező) fájl törlődik és felülíródik egy újjal.




KÉZI FÁJLZÁROLÁS & AUTOMATIKUS ZÁROLÁS ÉS LEÁLLÍTÁS
A fontos pillanatok biztonságosan lezárhatók az SD-kártyán, hogy megakadályozza a fontos fájlok felülírását.
A DOD automatikus leállítás és felvétel technológiát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ez a kamera leáll, amikor kikapcsolja az autót, és hasonlóan a jármű elindításakor a felvétel automatikusan elindul.









JELSZÓ VÉDELEM & 32G MICRO SD CARD
A jelszó beállítása után megakadályozhatja, hogy mások töröljék a videóit/fotóit.
Micro SD kártya támogatása 32G-ig.
* A memóriakártya nem tartozék.




TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK:

➤ Full HD 1080p videofelvétel

➤ ISO-tartomány ISO 12800-ra bővítve

➤ Körkörös polarizációs szűrő

➤ 10Hz-es GPS processzor

➤ Wifi alkalmazás - iOS és Android kompatibilis

➤ A fájlok G-érzékelős védelme

➤ SOS funkció - zár funkció

➤ Parkolásfelügyelet

➤ Ciklikus felülírás

➤ Fejlett WDR 2.0 technológia

➤ Ultra-hasznos f/1.6 rekesznyílású objektív

➤ Támogatja a 32 GB-os micro SD kártyákat

➤ Videófelbontás: videofelvétel: 1920x1080 @ 60fps

➤ Érzékelő: SONY STARVIS CMOS

➤ Széles felvételi szög: 145 fok

➤ Első rekesz: f/1.6

➤ Videó formátum: MOV

➤ Felvételi eszközök: (legfeljebb 32 GB)

➤ Hang: mikrofon és mono hangszóró (tartozék)

➤ Bemeneti teljesítmény: 5V 1.5A

➤ Méretek: 122 mm x 35,8 mm x 60,6 mm

➤ Súly: 120g

➤ Működési hőmérséklet -20°C~65°C, (-4°F~149°F)









A CSOMAG TARTALMAZ:

➤ DOD RC400S autós videokamera

➤ 12-24V-os autós töltő (4M hosszabbító kábel)

➤ Körkörös polarizációs szűrő

➤ Dupla öntapadós rögzítő konzol

➤ Felhasználói kézikönyv
MEGJEGYZÉSEK:

➤ A csomag nem tartalmaz memóriakártyát. Javasoljuk, hogy maximum 32 GB-os MicroSD 10-es osztályú kártyát használjon.

➤ Ez a termék az autó szivargyújtó aljzatába csatlakoztatva működik, a belső akkumulátort csak a dátum, az idő és a kamera beállításainak tárolására használják.

➤ Azt is javasoljuk, hogy ezt a kamerát rendszeresen töltse fel otthon a fali konnektorból csatlakoztatott tápkábellel. Ajánlott, hogy ezt a kamerát 2 hetente töltse fel ezzel a módszerrel. A kamera nem tartalmaz ilyen kábelt a csomagban. Ezt külön kell megvásárolni.



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 70 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "DOD RC400S Autós kamera, Full HD, GPS, Sony képérzékelő, Sharp objektív, WDR, G-szenzor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: