Betöltés...

JOYROOM autós tartó (15W, szellőzőre, QI Wireless, vezeték nélküli töltés, 360°-ban forgatható, Magsafe rögzítés) FEKETE (JR-ZS240) (JR-ZS240)

Ár: 9.515 Ft

Speciális 2 az 1-ben kialakítású vezeték nélküli töltő és tartó iPhone 13/12 sorozatú telefonokhozEz az autós telefontartó közvetlenül rögzítheti az iPhone 13/13 mini/13 pro/13 pro max/12/12 mini/12 pro/12 pro max telefonokat. Az autókba való mágneses mobiltelefon-tartó az eredeti hivatalos MagSafe tokkal és más márkák beépített mágneses telefontokkal vagy 1 mm-nél kisebb telefontokokkal is használható. Nincs szükség további mágneslemezre, könnyen felszerelhető és egy lépésben tölthető.Gyorstöltés az Ön iPhone 13/13 mini/13 pro/13 pro max/12/12 mini/12 pro/12 pro max/SE telefonjáhozAz intelligens hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy szinte ugyanolyan sebességgel töltsön, mint az eredeti hivatalos MagSafe töltő, és megvédi iPhone-ját a töltés során felmelegedéstől. A gyorstöltéshez 18 W-os QC adapter szükséges (nem tartozék).Szuper erős mágneses erővel rendelkező mobiltelefon tartó autóhozA Joyroom mágneses telefontartó autóhoz 12 szélesebb beépített Rb mágnessel rendelkezik, amelyek szuper erős rögzítési erőt biztosítanak. Ez a mágneses telefon autós tartó akár 10 iPhone 13 okostelefont is képes stabilan tartani. A zárt mágnesmező egyáltalán nem befolyásolja a telefon jelét. A mobiltelefon autós tartójával nyugodtan használhatja a navigációt vagy más funkciókat normálisan és zökkenőmentesen.
Megjegyzés: Rögös utakon vagy macskaköves utcákon javasoljuk a nem eredeti hivatalos MagSafe tok eltávolítását.360 fokban forgatható autós telefontartóA Joyroom Magnetic mobiltelefon autós tartó 360 fokban elforgatható.Ezzel az autós tartóval használhatja telefonját vízszintesen vagy függőlegesen, vagy bármilyen más szögben a könnyű navigáció érdekében.Ezt a szellőzős autós telefontartót egykezes használatra tervezték.Indulás előtt egyszerűen tegye a telefont a bölcsőbe.Amikor megérkezik, vegye le a telefont a telefontartóról.Nincs szükség további nehézkes műveletekre. Szabadítsa fel teljesen a kezét, és takarítson meg időt.Bemenet: 5V/2A 9V/2A 12V/1,5A
Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W(MAX)
Kimeneti interfész: Type-C
Beépítési hely: levegőkimenet
Autós töltő követelményei: QC3.0 autós töltő

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "JOYROOM autós tartó (15W, szellőzőre, QI Wireless, vezeték nélküli töltés, 360°-ban forgatható, Magsafe rögzítés) FEKETE (JR-ZS240) (JR-ZS240)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések