Betöltés...

Mutsy IGO Babakocsi - ADAPTER

Ár: 17.900 Ft

Bemutatjuk legújabb szépségünket, a holland Mutsy IGO-t. Elegáns design és sokoldalúság, ezek a főbb ismérvei. A Mutsy Igo teljesen állítható üléssel rendelkezik és nagyon kompakt kivitelű. Ideális mindennapi használatra!


Főbb tulajdonságai:



praktikus és stílusos 
könnyen és gyorsan variálható 
teljesen állítható és dönthető ülés 
felfújható hátsó kerekek, külön vásárolhatóak 
nagyon kompakt kivitelű, üléssel együtt is 
Mutsy Igo 11 különböző színben


Egyedülálló technikai tulajdonságai:

- Az első kerekek integrált első kerék felfüggesztéssel rendelkeznek a gyermek extra kényelméért, különösen a rázós utakon.
- Az első kerék felfüggesztése biztosítja, hogy az első kerekek a talajon maradjanak, amikor a sport babakocsit elforgatják (Anti-Wheel Lift); ez biztosítja a stabilitást és megkönnyíti az irányítást.
- Az alváz felső részén található központi csuklópánt kialakítása kifejezetten gyermekbarát.
- A tolókaron található nyomógombok könnyen és egyszerűen benyomhatóak, így az összehajtás sokkal könnyebb.


A gyermek számára: A háttámla és a lábtartó több helyzetbe is állítható. Ez nagyon fontos a gyermeke egészségéért, mivel a kisgyermekeknek nem szabad hosszabb ideig ugyanabban a helyzetben ülniük. A napellenző meghosszabbítható, ha a fekvő pozíciót használja, vagy ha gyermekét védeni kívánja a napsugaraktól. A napellenző kétrétegű hátsó részének köszönhetően az ülés mindig jól szellőzik. Menetirányba vagy a szülők felé is fordítható a keret.

Az anyukának: a mózeskosár kényelmesen magasra van szerelve a kereten. Így nem fog fájni a háta, amikor ki-be emeli a gyermeket a mózeskosárból. Az ülés pozíciójának beállítására szolgáló panelek az ülés háttámláján találhatók, magasan hátul, így könnyebben elérhetőek. Állítsa a nyomógombot a legideálisabb magasságra a kéznél lévő gomb segítségével. Az Igo-keret (különösen a tömör kerekekkel együtt) olyan könnyű, mint egy tollpihe és ez még könnyebben kezelhetővé teszi a kocsit.

Hajtsa le az Igo keretet könnyen az üléssel és a napernyővel együtt. Az eredmény egy nagyon kompakt és hordozható csomag. Szeretné még kisebbre összecsukni? Nem probléma: a csukló rész megnyomásával eltávolíthatja a kerekeket (és ugyanilyen könnyen vissza is teheti újra). A hajtogatózárnak köszönhetően az Igo teljesen kompakt és zárt szállítás közben.

A kerekek elérhetőek extra lengéscsillapító gumiabroncsokkal vagy nagyon könnyű gumiabroncsokkal, melyek 360 ° -ban forognak. A gumiabroncsok ideálisak egyenetlen felületre is. A városi használathoz, és a legkisebb súly eléréséért válassza a tömör kerekeket.


Mutsy IGO modellek már 267.000 Ft-tól


Részletes leírásért, színekért, összeállításokért látogass el a Mutsy weboldalára:


Mutsy-babakocsi.hu


 





 


                                                                      
                                                                                                                                   



Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 85 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Mutsy IGO Babakocsi - ADAPTER" című hirdetést látja. (fent)