Betöltés...

My Memi Világosszürke bambusz babatörölköző

Ár: 21.990 Ft






Kiváló minőségű vastag és bolyhos bambusz frottírból készült babatörölköző. Fürdetés után, amikor kiemeled gyermeked a kádból, le kell itatni a nedvességet a babáról. Azonban különösen a legkisebbek bőrét nem szabad dörzsölni még, csak gyengéden érinteni. Ezért ennél a kifogó törölközőnél a bambusz anyagot választottuk, amely az egyik legpuhább anyag, kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik. 


A törölköző kapucniján bájos nyuszifülek és hímzés található, hátul pedig egy praktikus nyakpánt, amely megkönnyíti a napi fürdetést. A fürdőlepedő kifogó is egyben: vedd a nyakadba a kapucnis törölközőt, így a kisbabádat a vízből kiemelve rögtön magadhoz ölelheted, megadva neki a biztonság és közelség érzését.


Használjátok ezt a vidám nyuszis babatörölközőt az esti fürdetésnél, hogy önfeledt mókává váljon az esti rutin. Ne felejtsétek otthon, ha babaúszásra, strandolni vagy wellnessezni indultok, mert egy ilyen pihe-puha kapucnis fürdőlepedőnek a medencénél vagy a vízparton is hasznát veszitek, hiszen pillanatok alatt felitatja a vizet gyermeked bőréről, és hipp-hopp felmelegíti a vízben lehűlt testét.


A kapucnis babatörölköző nagy méretű, ezért csecsemőkortól 3 éves korig használható.


A bambusz frottír a legjobb választás gyermeked számára:



antiallergén
antibakteriális
a gombáknak esélyük sincs megtelepedni benne
nem szívja magába a kellemetlen szagokat
hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik
elnyeli a káros UV sugárzást
60%-kal több nedvességet képes magába szívni mint a pamut, és rendkívül gyorsan szárad
káros anyag mentes 


Ez a nyuszis bambusz törölköző nemcsak übercuki, de teljesen biztonságos is gyermeked számára. Bevizsgált termék: ÖKO-Tex Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy kisbabák és gyermekek számára nem rejt veszélyt, és biztonságosan használható. A felhasznált anyagok prémium minőségűek, és nem tartalmaznak sem emberre, sem a környezetre káros anyagokat.


Ajándéknak is telitalálat babaváró buliba vagy babalátogatóba, hiszen baba törülközőből mindig több kell, így ha esetleg már beszerzett egyet az anyuka, akkor is örülni fog neki!


 










Méretek: 85x85 cm (+/- 4 cm)
Szín: világosszürke
Összetétel: 100% bambusz frottír. A termék ÖKO-TEX Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik.
Tisztítás: Gépi mosás 40 fokon kímélő programmal. Ne használj fehérítőt és öblítőt! Mosás után alaposan rázd ki, hogy újra szép bolyhos legyen száradáskor. Alacsony hőfokon szárítógépben szárítható. Figyelem: magas hőfokon (mosás, szárítás, vasalás) a bambusz zsugorodhat!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "My Memi Világosszürke bambusz babatörölköző" című hirdetést látja. (fent)