Betöltés...

La Millou Still Alive kétoldalas pamut-velvet takaró töltet nélkül "M" 80x100

Ár: 20.990 Ft

Könnyű, vékony takaró, ami a gyermeked álmát még szebbé teszi. A melegebb tavaszi-nyári napokra ajánljuk.  Kétoldalas takaró, aminek egyik fele mintás, prémium minőségű pamut, a másik pedig színben harmonizáló bársonyosan puha velvet. A takaró sarkait vidám bojtok díszítik. Használhatjátok otthon alváshoz, vagy vigyétek magatokkal egy babakocsis sétára. M-es méretben, babáknak, kisgyermekeknek.

Ez a gyönyörű minta és velvet kombináció biztosan feldobja a gyerekszobát, a takaró megfordításával a szobának friss kinézetet varázsolhatsz egy szempillantás alatt. Találsz hozzá illő párnát is kínálatunkban. Állíts össze egy egyedi szettet az egyszínű velvet kollekció többi darabjából, vagy variáld kedvedre a színben harmonizáló mintás kollekcióink egyikével! 

Logóval ellátott vászon táskában szállítjuk, amit egy ízléses szív függővel díszítünk. Ha igazán egyedi és stílusos ajándékot keresel babaváró bulira, babalátogatóba vagy születésnapra, akkor válaszd a La Millou tavaszi takarót!

Méret: 80 x 100 cm
Szín: Hamvas menta velvet
Minta: Still Alive
Összetétel: 100 % ÖKO-Tex minősítésű pamut; 100 % poliészter
Mosás: Mosógépben mosható, max. 30 fokon, finom mosási programon, max. 800-as fordulaton centrifugázva.
Vasalás: Csak a pamut és bambusz részeket vasald 110 fokon.
Szárítás: Tilos fehérítőt használni; ne mosd kézzel és tilos szárítógépben szárítani!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou Still Alive kétoldalas pamut-velvet takaró töltet nélkül "M" 80x100" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: