Betöltés...

Ecotoys Járássegítő Fa Babakocsi #fehér

Ár: 12.990 Ft

ECOTOYS Fa Babakocsi: Kiváló Ajándékötlet, Játék és Járássegítő 3 Éves Kor Felett ???
Minden kislány álma egy olyan babakocsi, amellyel igazi anyukának érezheti magát. Az ECOTOYS Fa Babakocsi nem csak gyönyörű és tartós, de kétszeres előnyökkel is bír: segít a gyermeknek megtanulni járni, miközben a képzeletét is gazdagítja. ??
? Csodálatos Szórakozás: Tökéletes Ajándék Ötlet ?
Ha lányod imádja a babákat és a plüssmacikat, akkor ezt a babakocsit egyszerűen imádni fogja. Nem csak egy játék, hanem egy eszköz is, amely fejleszti a gyermek képzeletét és empátiás készségét. Ez a babakocsi nem csak egy szimpla ajándék, hanem egy eszköz a kreativitás és a felelősségérzet növelésére. ??
? Masszív Konstrukció: Biztonság Első ?
A babakocsi teljesen fából készült, és gyermekbarát festékkel van bevonva. A stabil felépítésnek köszönhetően nincsenek éles szélek vagy veszélyes elemek, így nem kell aggódnod a gyermeked biztonsága miatt. ??️
? Tökéletes Beltéri Játék: Óvja a Padlót ?
A kerekeken található csúszásgátló gumiszalagoknak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a padló megkarcolódik. A babakocsi tökéletesen alkalmazkodik a beltéri körülményekhez, így esős, hideg napokon is gond nélkül használható. ☔?
?‍♀️ Járássegítő Funkció: Támogatja a Járás Tanulását ?‍♀️
Ha kislányod még csak most tanul járni, ez a babakocsi tökéletes választás lehet. A kocsi konstrukciója lehetetlenné teszi, hogy a gyermek elesjen, miközben a megfelelő testtartást is elősegíti. A fogantyú olyan magasságban van elhelyezve, hogy a gyermek könnyedén tolni tudja. ?‍♀️?
? Műszaki adatok ?

Korosztály: +3 éves
Anyag: Fa
Méretek: 39x23.5x41 cm
Termékkód: ESC-W-0173
Márka: ECOTOYS

? ECOTOYS Márka: Minőség és Megbízhatóság ?
Az ECOTOYS márka garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Ezzel a babakocsival nem csak egy kiváló minőségű terméket választasz, hanem egy olyat, amely éveken keresztül a gyermeked kedvence marad. ??
? Összefoglalás: Miért válaszd az ECOTOYS Fa Babakocsit? ?
Ha egy univerzális, de egyedi babakocsit keresel, ami többfunkciós és biztonságos, az ECOTOYS Fa Babakocsi a legjobb választás. Segítségével lányod a legnagyobb örömmel fogja babáit sétáltatni, miközben Te is megnyugszol, tudván, hogy egy minőségi és biztonságos terméket választottál. ??

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Ecotoys Járássegítő Fa Babakocsi #fehér" című hirdetést látja. (fent)