Betöltés...

Táska/hátizsák és pelenkázószőnyeg készlet, Quasar &; Co.®, USB porttal és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, fekete

Ár: 16.932 Ft


A Quasar &; Co. táska/hátizsák készletet kifejezetten a gyermek- és babaápoláshoz szükséges összes termék tárolására tervezték.
Az all-in-one kialakítás tartalmaz egy pelenka hátizsákot, hordozható pelenkázószőnyeget, cumitartót és integrált babakocsi hevedereket;
Belső és külső zsebekkel rendelkezik palackok, cumik, pelenkák, kulcsok, pénztárca, tablet, telefon, ruhák stb. Számára.
Az elülső zsebben 3 hőszigetelt zseb található, amelyek állandó hőmérsékletet tartanak fenn tej-, víz- vagy teapalackokkal ellátott palackokban.
Állítható pántok, szélesek, nagyon kényelmes viselet.
USB-port és dedikált hely egy külső akkumulátor számára.
A pelenkázó matrac vízálló, tágas felülettel rendelkezik a pelenkák cseréjéhez; A feszített mérete 58,5 x 31,5 cm, hajtogatott 33,5 x 22 x 1,5 cm

Az all-in-one táska/hátizsák készlet tartalmaz egy pelenkázó hátizsákot, hordozható pelenkázószőnyeget, cumitartót és beépített babakocsipántokat. Baba pelenka hátizsákunk könnyű és vízálló poliészter anyagból készül. Cseppálló béléssel rendelkezik és könnyen tisztítható. Elegáns megjelenésével a pelenkacsere után is használható.
Könnyű hordozhatóság
A kivehető cumitartó két cumit tarthat, hogy kéznél legyenek és tiszták legyenek.és hordozható pólyázó matrac. A készlethez tartozik egy hordozható pelenkázómatrac pelenkazsebbel és zsebkendőzsebbel, valamint egy csuklópánt a mozgás gyors megváltoztatásához.
Fejlett babavédelem
A matrac puha réteggel rendelkezik a test számára, és kétrétegű a fej számára, megvédi a babát a fújásoktól és kényelmes helyzetet biztosít a váltás során.
Kényelmes és kényelmes
Táska/hátizsák ergonomikus kialakítása és vastag, párnázott válla, amely segít csökkenteni a vállra nehezedő nyomást, és kényelmes viselést biztosít. A babakocsi hevederei lehetővé teszik, hogy anyukája hátizsákját a babakocsira akassza, a hátsó heveder pedig a biztonság érdekében kissé illeszkedik a kézipoggyász fogantyújához, lehetővé téve a kezek felszabadítását és az utazás megkönnyítését.
A tökéletes ajándék
A semleges színjellemzők és az unisex kialakítás miatt ez a pelenka hátizsák megfelelő választás mind a nők, mind a férfiak számára. Ez a pelenka hátizsák utazási hátizsákként, laptoptáskaként vagy mindennapi hátizsákként is használható. Tökéletes utazáshoz, piknikezéshez vagy vásárláshoz fiúkkal / lányokkal! Ideális ajándék babaváró regisztrációhoz is!
Szín: Fekete
Anyaga: Poliészter
Méretek: Táska/hátizsák: - 40 x 30 x 14 cm
Bepólyázott matrac - összecsukva: 58,5 x 31,5 / kinyújtva: 33,5 x 22 x 1,5 cm
Súly: 1,1 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Táska/hátizsák és pelenkázószőnyeg készlet, Quasar &; Co.®, USB porttal és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)