Betöltés...

Kinderkraft Rine lapra csukható sport Babakocsi XXL kupolával #zöld-fekete

Ár: 56.990 Ft

A Rine sport babakocsi jó megoldás minden olyan szülő számára, aki rohanó életet él, és egy pillanatnyi pihenésre vágyik. Ez a születéstől 22 kg súlyig használható sport babakocsi körülbelül a 4 éves koráig fogja szolgálni a kisgyermekét, és az okos megoldásainak köszönhetően a Rine a kicsivel megtett valamennyi sétát könnyebbé teszi. A Rine sport babakocsi a CLICK & FOLD rendszernek köszönhetően könnyen, egy kézzel összecsukható, míg a rugózott és defektálló anyagú kerekek kényelmessé teszik a macskaköveken vagy egyenetlen talajon való utazást a gyermeke számára. Összecsukva a babakocsi álló helyzetben tárolható - odaállíthatja otthon a falhoz vagy egy kávézó asztalához, ahová éppen a gyermekével ebédelni megy. Az ülő pozícióból egészen a fekvésig fokozatmentesen állítható háttámla lehetővé teszi, hogy gyorsan kényelmes helyet alakítson ki a gyermeke szabadtéri szundikálásához. Nyissa szét az UPF50+ vízálló napvédő kupolát, hogy megvédje a kisgyermeket a szitáló esőtől vagy a napsütéstől, állítsa be a lábtartót, és indulhat sétálni!

A babakocsis időszak teljes idejére
A Rine sport babakocsi tágas üléssel, állítható háttámlával és lábtartóval rendelkezik. Ennek köszönhetően a gyermeket a születésétől egészen a 22 kg súlyáig, azaz körülbelül 4 éves koráig szolgálhatja!

Egy kézzel összecsukható
A Rine egy kézzel könnyen összecsukható, hogy a csomagtartóba tegye, vagy a lakásban tárolja. A kocsi összecsukott állapotban állva tárolható.

Kiváló rugózás
A sport babakocsi mind a 4 kereke rugózott. A Rine nemcsak a városi útviszonyokkal képes megbirkózni - a kavicsos vagy parki ösvényeken is jól teljesít. A kerekek defektállóak, és nem igényelnek felfújást. Az első kerekek 360 fokban bolygathatók és egyenes irányban fixálhatók.

Széles beállítási tartomány
Az ülő pozícióból egészen a fekvésig fokozatmentesen állítható háttámla lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt kellemes helyet alakítson ki a gyermeke szabadtéri szundikálásához. A Rine lábtartóját is beállíthatja, így a gyermeke kényelmesen aludhat vagy pihenhet.

Szétnyitható, vízálló napvédő kupola
A vízálló kupola szétnyitható, hogy nagyobb árnyékot adjon gyermekének. Kiegészítő napellenzővel és UPF50+ szűrővel rendelkezik, ami védi a kisgyermeket a nap káros hatásaitól. A kupolában kisablak is található, amelyen át láthatja, mit csinál éppen a kisgyermek.

Nagy és kényelmes ülés
Az ülés széles és kényelmes. Kényelmet biztosít mind a kisebb, mind a nagyobb gyermekek számára.

Praktikus megoldások
A Rine sport babakocsi elforgatható biztonsági védőkorláttal, az ülés alatt tágas kosárral és szülői pohártartóval került felszerelésre.

Jellemzői:
- Születéstől 22 kg súlyig - kényelmes ülés
- Egykezes összecsukás - CLICK & FOLD
- Összecsukva a babakocsi állva tárolható
- Defektálló, rugózott kerekek
- Vízálló, szétnyitható napvédő kupola UPF50+ védőfóliával
- A háttámla és a lábtartó fekvőhelyzetbe állítható
- 5-pontos övek védőpárnákkal, amelyek az újszülött babához igazíthatóak
- Tágas kosár (max. 2 kg)
- Forgatható biztonsági korlát
- Zseb a szülő apróságai számára
- A készletben: pohártartó
- Acél váz
- Szövet: poliészter, tartós, kopás- és időjárásálló
- Kerekek: EVA hab
- Súlya: 9,6 kg

Méretek:
- Összecsukva: 88 x 56 x 32 cm
- Szétnyitva: 115 x 90 x 56 cm
- Első kerekek: 15,5 cm
- Hátsó kerekek: 24,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kinderkraft Rine lapra csukható sport Babakocsi XXL kupolával #zöld-fekete" című hirdetést látja. (fent)