Betöltés...

Kunert BOOSTER Light Bézs 2in1 multifunkciós iker babakocsi

Ár: 310.229 Ft



Kunert BOOSTER Light 2in1 multifunkciós iker babakocsi készlet tartalma:



Strapabíró fekete váz nagy bevásárlókosárral

Mózeskosár lábzsákkal (2db)

Sport rész lábzsákkal (2db)

Pelenkázó táska

Szúnyogháló (2db)

Esővédő (2db)

Pohártartó





Kunert BOOSTER Light 2in1 multifunkciós iker babakocsi készlet tartalma:



Strapabíró fekete váz nagy bevásárlókosárral

Mózeskosár lábzsákkal (2db)

Sport rész lábzsákkal (2db)

Pelenkázó táska

Szúnyogháló (2db)

Esővédő (2db)

Pohártartó





A videót a termékről IDE KATTINTVA tekintheted meg!













A Booster Light két neves lengyel és külföldi cég tanúsítványával rendelkezik. Ezek garanciát jelentenek a legmagasabb minőségre és biztonságra.

































Váz



































Vázunk fő feladata, hogy gyermekeid biztonságosan vigye és csökkentse a séta közben érzett rázkódásokat. Szeretnénk a lehető legjobb élményt nyújtani kisbabáidnak születésük pillanatától kezdve. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és több mosolyt jelent a szülő és a gyermek arcán egyaránt.



Alumínium váz - stabil és erős







































A keret könnyű, de tartós alumíniumból készült. Ez a Booster babakocsit manőverezhetővé, valamint könnyen tolhatóvá és vezethetővé teszi.















































Lengéscsillapítás - Shock Stop rendszer











A felfüggesztés egy olyan elem, amely felelős a kényelmes sétákért még durva terepen is, nem engedi ütődéseknek, nagy rázkódásnak kitenni kisbabád. Ennek köszönhetően nyugodt alvást biztosít gyermekednek. A Kunert babakocsikban használt Shock Stop rendszer kiküszöböli a kellemetlen rezgéseket.







Stop&Drive rendszer – biztonságos és hatékony parkolás

Az erős fék a középső részben, a hátsó kerekek között található. Biztonságosan leparkolhatod és kiveheted kisbabád a babakocsiból.









































Állítható tolókar ECO bőr bevonattal

A babakocsi állítható tolókarral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen a magasságodhoz igazíthatod. Így magasabb és alacsonyabb emberek számára is kényelmes a vezetése. A tolókart ECO bőr borítja, csúszásmentes és kényelmes fogást biztosít.





































Nagy zselés kerekek – biztonság és kényelem





































Nagy kerekek (23 és 29 cm) – jól halad homokon, sáron, havon vagy a járdaszegélyen. Nekik köszönhetően kényelmes sétát biztosít gyermekednek a szabadban, minden útviszonyon.

Gél kerekek. Nem akarjuk, hogy aggódj a kerekek pumpálása miatt, ezért kerekeink gélből készülnek. Nem kell többet a defekttől tartanod!

Az első kerekek 360°-ban elforgathatók (bolygósíthatók), de előrefelé is rögzíthetők.



A babakocsi gyakorlatilag a kicsomagolás pillanatától használatra kész (csak hajtsd ki a vázat, szereld fel a kerekeket és csatlakoztasd a mózeskosarat) - egyetlen csavart sem kell becsavarni.



A babakocsi egységeit menetiránnyal szemben vagy ellentétesen is felteheted a vázra.

A baba lehet veled szemben (akkor szabadon beszélhetsz vele és tarthatod a szemkontaktust) vagy szemlélheti a környezetet elölről (amikor már idősebb és jobban érdekli a körülötte lévő világ).









Babakocsi évről évre opcióval











A mózeskosár és a sport rész többféle konfigurációban rögzíthető a vázra, így nem csak ikreknek, hanem kis korkülönbségű testvéreknek is ideális választás lehet évről évre.









































Mózeskosár















































Nagy mózeskosár















































Mózeskosarunk nagy, oldala és matraca puha anyaggal párnázott. Ennek köszönhetően minden gyermeknek van elég helye, hogy tetszés szerint feküdjön benne: bármilyen évszak is legyen és bármennyi ruhát is visel.











































Állítható háttámla

A mózeskosár állítható háttámlával rendelkezik. A babakocsi alján található gomb segítségével állítható be, amely könnyedén hozzáférhető. Óvatosan felemelheted a kisbabád fejét. Ez különösen akkor hasznos, ha még nem ül fel, de szeretné látni anyát és a körülötte lévő világot. Bukásra hajlamos vagy refluxos babáknál is segít.









































Minden időjárásra

A mózeskosár nyári és téli használatra egyaránt alkalmas. Nyáron kinyithatod a kupolában lévő szellőző ablakot (cipzárral zárható) - ez biztosítja gyermeked számára a friss levegőt a melegebb napokon is. A kupola kis napfénytetővel rendelkezik, amely véd a napsugarak, de a szél ellen is. Télen pedig a lábzsák óvja gyermeked az időjárás viszontakságaitól.





































A sport rész



































Az állítható háttámlának és lábtartónak köszönhetőengyermeked kényelmesen fogja érezni magát sport ülésünkben. A biztonságról a biztonsági övek, a comb közötti heveder, a levehető rúd és a magas oldalak gondoskodnak.















Állítható háttámla













































A sportülés háttámlája különböző pozíciókban állítható: fekvéstől - alvó baba legegészségesebb pozíciója - teljesen függőlegesig - amikor a gyermek jól tud egyedül ülni.









































Állítható lábtartó

A lábtámasz beállításával meghosszabbíthatod az ülést – a gyermek sokkal kényelmesebben fog aludni, mint amikor a lábai inert módon lógnak.









































Minden időjárásra

Sétálj bármilyen időben sportülésünkkel. A kupola széles napellenzője ideális tavasszal vagy nyáron. A lábzsák pedig védelmet nyújt a szél és a fagy ellen.









































Biztonság

A sport rész 5 pontos biztonsági övvel és kapaszkodóval van felszerelve, amely megakadályozza, hogy gyermeked kieshessen.





























































A sportülést is hátrafelé vagy előre rögzítheted – a baba ülhet veled szemben vagy felfedezheti a környezetet is.



























































Méretek:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kunert BOOSTER Light Bézs 2in1 multifunkciós iker babakocsi" című hirdetést látja. (fent)