Betöltés...

La Millou Still Alive 2 darabos bambusz textil pelenka

Ár: 12.990 Ft

Textil pelenka prémium minőségű bambusz anyagból antibakteriális ezüst ionokkal. Igazi alapdarab minden kisbabás háztartásban.


Textil pelenka anyaga

A pihe-puha 100% bambuszból készült pelenka ezüst részecskékkel van bevonva, ami védelmet nyújt a gomba, a penész és a baktériumok ellen. Az ezüst fertőtlenítő hatásáról ismert, ami miatt a gyógyászatban előszerettel alkalmazzák. A higiénia egy csecsemőnél is rendkívül fontos, ezért ezzel a bambusz pelenkával megvédheted gyermeked a baktériumoktól és a gombától; emellett számos bőrbetegség megelőzhető a használatával. Mivel az anyag lélegzik, és elvezeti a nedvességet, ezért kifejezetten ajánljuk az újszülöttek érzékeny bőréhez. Selymesen puha anyagát pedig mindketten imádni fogjátok!


Textil pelenka - mire használhatod

A pamut pelenkát sok mindenre használhatod: csecsemő feje alá kispárna helyett - ezzel megkíméled a matracot és a lepedőt (meg persze magadat) a mindennapi mosástól. Büfiztetéshez a válladra terítve. Be is takarhatod vele kisbabádat. Szoptatáskor magatokra terítheted. Praktikus kiegészítő a gyermekorvosnál, vagy ha útközben át kell pelenkáznod gyermeked, a textil pelenkára ráfektetheted, és máris higiénikussá tetted a környezetet. Esti fürdetésnél törölközőként is használható, mivel kiválóan felszívja a nedvességet.


A bambusz anyag kiemelkedő tulajdonságai:


Antiallergén - érzékeny bőrű babák is használhatják
Antibakteriális
Gombaellenes
Akár 60%-kal jobban felszívja a vizet, mint a pamut
Semlegesíti a kellemetlen szagokat
Elnyeli az UV sugárzást
Hőszabályozó tulajdonságokkal bír: nyáron hűt, télen fűt
Mentes mindenféle vegyszertől és szennyező anyagtól
Biológialag 100%-ban lebomló anyag


Textil pelenka Silver Plus formulával

A bambusz pelenkában használt ezüst nem okoz allergiás reakciót, bőr irritációt és nem mérgező. Az ezüst részecskék nem kerülnek át a bőrre. Semmilyen káros hatással nincs a babára, épp ellenkezőleg: steril környezetet teremt az újszülött számára, és segít megőrzini az anyag frisseségét. A bambusz pelenka ezüst ionokkal biztonságos, és maximálisan környezet -és bababarát.


Textil pelenka csomag

A pelenka szett két darabból áll: egy színes textil pelenkából a fő motívummal, és egy kevésbé színesből az alapmotívummal.


Textil pelenka mintája: Still Alive



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou Still Alive 2 darabos bambusz textil pelenka" című hirdetést látja. (fent)