Betöltés...

Kinderkraft Junior Fix 2 i-Size biztonsági Gyerekülés 15-36kg #szürke

Ár: 52.870 Ft

A legújabb R129 i-Size biztonsági szabványnak megfelelő autós gyerekülés 100-150 cm magasságú (3,5 - 12 éves) gyermekek számára készült. Úgy hozták létre, hogy gyermeked számára biztonságos és kényelmes utazást biztosítson. Az SPS, azaz a megerősített oldalvédők elnyelik az esetleges ütközés során keletkező energiát. Jól védik a gyermek érzékeny gerincét és vállát. A H-Guard System felelős a fej védelméért: megerősített, 3 rétegű fejtámla, mely a 10 fokozatú állítási lehetőségnek köszönhetően jobban tud igazodni a csöppség növekedéséhez. Így ütközés esetén hatékonyabb védelmet nyújt. A Junior Fix könnyen felszerelhető ISOFIX csatlakozókra (vagy opcionálisan az autó biztonsági övére), amely megfelelő beszerelést jelző elemekkel rendelkezik – ezek segítenek az ülés autóban történő helyes rögzítésében. Ha zöldet mutatnak, készen is álltok az indulásra. A Junior Fix ülés megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak, a szabványok által előírtnál szigorúbb körülmények között teszteltük őket (oldalsó és frontális ütközés tekintetében). Megfelel az R129 i-Size szabványnak, a legújabb szabványokon alapuló minősítés lehetővé teszi, hogy a vezetésre összpontosíts, mivel biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van. Indulhatsz is! A Junior Fix univerzális, az ISOFIX csatlakozók állíthatóak, ha szükséges, az ülést opcionálisan az autó övére is felszerelheted. A fejtámlát egy kézzel is könnyedén beállíthatod, a 10 fokozat egyikére állíthatod. Ennek köszönhetően még jobban védi a gyermek fejét, akármennyit is nő, 100-150 cm-es magasság között! Ne feledd, hogy csak a fejtámla megfelelő beállításával és a gyermek magasságához való igazításával tudod hatékonyabban védeni gyermeked érzékeny fejét baleset esetén! Az autósülés széles és kényelmes, az anyagok puhák és tartósak. A gyermek kényelemben töltheti az utat mind rövidebb, mind pedig hosszabb út során. A huzat bármikor levehető és mosható, így az ülés tiszta marad.

Jellemzői:
- 15-36 kg-ig használható
- 100-150 cm-es magasság között alkalmas
- 10 fokozatban állítható fejtámla
- Levehető huzat, 30°C-on mosható
- Isofix rendszerrel felszerelt
- Levehető háttámla
- Kiváló párnázottság
- Megerősített oldalvédelem
- 3 rétegű fejtámla
- Kényelmes övvezetők
- R129 i-Size biztonsági szabványnak megfelelő
- Anyagok: 300D poliészter, polietilén (HDPE)
- Súlya: 6,4 kg

Isofix:
- Az isofix rendszer a legújabb fejlesztésű rendszer, ami lehetővé teszi az autósülés közvetlen csatlakozását az autó alvázához. 2 hátsó csatlakozó karból áll, és ezeknek köszönhetően a gyerekülés rögzítéséhez nincs szükség többé az autó biztonsági övére.

Méretek:
- Összecsukva: 41 x 44 x 61 cm
- Kinyitva: 41 x 44 x 80 cm
- Ülőfelület belső hossza: 33 cm
- Az ülés hossza (fekvő helyzetben): 93 cm
- Ülőfelület külső szélessége: 41 cm
- Belső (használható) ülésszélesség: 34 cm a legkeskenyebb ponton, 35,5 cm a legszélesebb ponton
- Külső szélesség: 44 cm
- Belső magasság Min: 54 cm
- Belső magasság Max: 73 cm
- Külső magasság Min: 61 cm
- Külső magasság Max: 80 cm
- A háttámla belső szélessége (az oldalvédők között): 40 cm
- A háttámla belső szélessége az oldalvédők nélkül: 32,5 cm
- A háttámla külső szélessége: 44 cm
- A háttámla külső szélessége: 35,5 cm
- A háttámla belső szélessége: 25 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kinderkraft Junior Fix 2 i-Size biztonsági Gyerekülés 15-36kg #szürke" című hirdetést látja. (fent)