Betöltés...

Motorola bébiõr audio kétirányú LCD kijelzõvel AM24

Ár: 21.990 Ft

Fedezze fel a Motorola AM24 kijelzõs, DECT digitális technológiával mûködõ vezeték nélküli babamonitor minden elõnyét, amely a modern szülõknek nyújtott biztonságot és kényelmet szolgálja. A DECT technológia garantálja az interferencia mentes, kiváló minõségû hangátvitelt, így mindig tiszta és éles hangzást biztosít, anélkül hogy más eszközök zavarnák.

A VOX (hangra aktiválódó) mûködésnek köszönhetõen, amikor a babaegység hangot észlel, az automatikusan továbbítja azt a szülõi egység felé, így mindig tájékozott maradhat a baba állapotáról. Emellett a kétirányú kommunikáció lehetõvé teszi, hogy Ön is beszéljen a babával, ha szükséges, pl. megnyugtathatja hangjával is.

A maximális hatótáv beltéren 50 méter és kültéren 300 méter, eltávolodhat tehát a babától, mégis hallani fogja õt, mindig a rendelkezésére állhat, bárhol is tartózkodik. A hangerõ 5 fokozatban állítható, így könnyen alkalmazkodhat az aktuális zajszintekhez és a baba igényeihez.

A szobahõmérséklet kijelzése a szülõi egységen lehetõvé teszi, hogy mindig figyelemmel kísérje a baba környezetét, és szükség esetén reagáljon rá. Beépített figyelmeztetõ rendszer jelzi az elem lemerülését és a hatótávolság túllépését, hogy mindig biztonságban és mûködõképes állapotban legyenek a készülékek.

Az AM24 babamonitor egysége (baba- és szülõi egység) hálózatról mûködik, emellett a szülõi egység hordozható is, az akkumulátor a készülék tartozéka, így mindig készen áll a használatra, bárhol is legyen. Ez a monitor ideális választás minden szülõ számára, akik akik odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Motorola bébiõr audio kétirányú LCD kijelzõvel AM24" című hirdetést látja. (fent)