Betöltés...

Motorola bébiõr kamerás 2inch színes kijelzõvel VM481

Ár: 49.990 Ft

Ismerje meg a VM481 digitális babamonitor rendkívül praktikus és megbízható funkcióit, amelyek segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a babát bárhol és bármikor.

A 2" átlójú színes LCD kijelzõ élénk és részletes képet biztosít, így könnyen láthatja a babát akár éjjel is. A digitális készülék garantálja a jó minõségû és biztonságos adatátvitelt, hogy mindig tiszta hangot és képet kapjon.

A manuális kamera lehetõvé teszi, hogy Ön irányítsa a kamera látószögét, így szükség szerint beállíthatja azt és követheti a baba mozgását. A digitális zoom funkció segítségével közelrõl is megfigyelheti a részleteket. Az automata infravörös éjjellátó mód pedig biztosítja a képet még sötétben is.

Az LED-es hangszint-kijelzõ és az állítható hangerõ segítségével könnyen követheti a babahangokat, és beállíthatja a megfelelõ hangerõszintet. A lemerülõ akku figyelmeztetés pedig idõben jelez, ha a szülõi egység akkumulátor töltöttsége alacsony.

A kamera elektromos hálózatról mûködik, míg a szülõi egység hordozható, azaz a szülõi egységet lehet hálózatról vagy az újratölthetõ akku-packról is mûködtetni (amely tartozék). Ez lehetõvé teszi, hogy mindig és bárhol könnyedén használhassa a babamonitor rendszert.

A Motorola VM481 babamonitor ideális választás minden szülõ számára, akik odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Motorola bébiõr kamerás 2inch színes kijelzõvel VM481" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: