Betöltés...

Motocultor Detoolz 6CP 173CC 4T

Ár: 181.741 Ft

A 6CP 173CC 4T 59cm DZ-M147-S001-G01 kormányrúd egy kis kormányrúd, könnyű, többfunkciós és nagyon hatékony a talaj termesztésre való előkészítésének folyamatában. 4 ütemű, egyhengeres, léghűtéses OHV motorral van felszerelve, 173 köbcentiméteres hengerűrtartalommal, 6 lóerős teljesítménnyel és TCI (tranzisztoros vezérelt gyújtású) gyújtással. Hegymászhat (enyhe lejtő), vízben dolgozhat (sekély), durva terepen is dolgozhat, kissé megváltoztatja az irányt.

      A Detoolz 6CP 173CC 4T 59 cm-es kormányrúd kifejezetten síkságok, dombos régiók, száraz földek, rizsföldek, gyümölcsösök, zöldségkertek és üvegházak stb. Széles körű talajművelésére készült. A marás (forgó szántás), szántás, biloning és szállítás a termék fő funkciói.

      Ennek a kormányrúdnak a nagy előnye, hogy a megfelelő tartozékokkal való felszerelés után felhasználható betakarításra, trágyázásra, növények vetésére stb. A termék egyszerű szerkezetű, a hibaelhárítás egyszerű és alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A Detoolz kormányrúd ideális termék a mikromezőgazdaság számára.

Ajánlások: 


A működés első tíz órájában mérsékelt sebességet használjon a motor működéséhez. Mindenesetre ne pörgesse túl a motort, hogy a mozgó alkatrészek megfelelően bejárathassanak. A bejáratási időszak vége után a motor eléri a maximális teljesítményt.
Az első két üzemóra után ellenőrizze az összes anya és csavar megfelelő meghúzását.
Munka közben óvatosan nyomja meg és engedje le a kormányt úgy, hogy az alváz 5-7°-kal hátradőljön, és a sarkantyú a földbe merüljön. 
Ha a kormányrúd túl gyorsan mozog, ne csökkentse a fojtószelepet, hanem nyomja meg a kormányt úgy, hogy a sarkantyú behatoljon a talajba és fékezze a mozgást. Tartsa lenyomva a kormányt, amíg a vágók el nem érik a kívánt mélységet, majd csökkentse a kormányra nehezedő nyomást.
Ne használja az első kereket mezőgazdasági munkák elvégzésére, hanem csak mozgásra és fordulásra Mindig állítsa le a motort, mielőtt az első kerékre lépne.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kapálógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Motocultor Detoolz 6CP 173CC 4T" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: