Betöltés...

Ütős fúró ProCraft PS1050

Ár: 17.934 Ft

Egy új Procraft PS1050 fúró 1000 Watt motorteljesítménnyel, nagy csavarátmérők fúrására és csavarozására. Mindenféle építőanyagban dolgozhat vele: beton, fém, fa, kerámia, műanyag, falazat stb. Fúrhat lyukakat, és lyukaszthat, vagyis kalapács funkcióval rendelkezik.
Ha csatornát kell vágnia a falban, és nincs gyémánttárcsákkal ellátott horonya, akkor vésőt rögzíthet a fúróhoz, és a gomb ütős helyzetben történő megnyomásával áshatja / vághatja magának a szükséges formákat a falban vagy a padlóban. A fúrási funkciót külön kell használni, és a többi segítő funkció segíti: fordított forgás; olyan esetekben, amikor egy spirál beragadt a betontömegbe, vagy egy nagyobb átmérőjű csavar görbe csavarozása.
Tartalmaz egy szabványos kulcsos tokmányt, amelynek nyitási mérete 13 mm. A közvetlen közelben van egy gallér, ahol a kiegészítő műanyag ötvözet fogantyú van rögzítve, ami hasznos lesz a Procraft PS1050 fúróval végzett munka során.
A belső tér kiváló minőségű alkatrészekből áll, amelyek megfelelnek a félig professzionális szerszám követelményeinek. Ha gondoskodik erről az elektromos kéziszerszámról, tartsa a portól és a víztől, hosszú ideig szolgál majd.        

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ütős fúró ProCraft PS1050" című hirdetést látja. (fent)