Betöltés...

Inverteres hegesztőgép, 355A, Red Technic RTSIT0003

Ár: 46.150 Ft

A technológia új formáiba beruházó modern gyárakkal való együttműködésünk eredményeként a 21. század jövőbeli globális igényeinek megfelelően új márka, a RED TECHNIC jött létre, amely nemcsak modern dizájnnal, hanem minimalista és minőségi megjelenéssel is rendelkezik. az árhoz viszonyítva. Több feladat kényelmes és egyszerű elvégzéséhez javasoljuk, hogy válassza a RED TECHNIC márkát.

 

Műszaki adatok:

Hegesztési módszer: TIG-LIFT / MMA / MMA-PULSE
Tápellátás: 230V / 50Hz
Teljesítményfelvétel: 8,6 kVA [TIG]; 11,8 kVA [MMA]
MMA hegesztőáram-tartomány: 20 - 355 A
A TIG hegesztőáram-tartománya: 15-355 A
Hegesztőáram, 100%-os munkaciklus: 255 A
Hegesztőáram, terhelhetőség 60%: 355 A
Névleges munkaciklus: 60%
Elektróda huzalátmérő: 1,6 - 4 mm
Szigetelési osztály: F
Védettség: IP21S
Tápkábel hossza: 170 cm
A készülék nettó tömege: 4,1 kg
 

Az RTSIT0003 modell egy inverteres hegesztőgép, amelynek felépítése hatékony IGBT tranzisztorokon alapul. Átlátszó LCD kijelzővel van felszerelve, amely gombokkal mutatja az aktuális hegesztőáramot.

 

A hegesztőgép hűtőventilátorral van felszerelve az elektronikai rendszerek és egyéb alkatrészek számára, valamint hőérzékelővel, amely megvédi a készüléket a túlmelegedéstől.

 

Felszerelés:

Hegesztő
Földelő kábel (207 cm)
Hegesztőkábel (210 cm) / dugó átmérője 13mm 35-50
Hegesztő maszk
Felfüggesztő öv
Eredeti csomagolás
Használati útmutató lengyel, angol és román nyelven
 

3 beépített manuálisan állítható funkció a munka megkönnyítése érdekében:

 

A forró indításnak nevezett HOT START (0-10) lehetővé teszi a hegesztőáram átmeneti növelését a hegesztő által beállított érték fölé. A HOT START akkor működik, amikor az ív megtört, és úgy van kialakítva, hogy megakadályozza az elektróda hozzátapadását az anyaghoz. Nagyon hasznos az elektróda meggyújtásához.

 

Az ANTI STICK megszakítja/minimalizálja a hegesztési feszültséget és áramot az elektróda és a hegesztett anyag közötti rövidzárlat esetén. Az ANTI STICK lehetővé teszi a hegesztő számára az elektróda könnyebb leválasztását.

 

Az ARC FORCE (0-10) stabilizálja az íjat, függetlenül annak hosszától. A funkció értékének csökkentése lágy ívet és kisebb behatolási mélységet ad, míg a funkció értékének növelése mélyebb behatolást és rövid ívű hegesztés lehetőségét határozza meg. Az ARC FORCE funkció legmagasabb értékével lehetséges, hogy „az elektródát az olvadt fém medencéjébe nyomjuk, és átégetjük az anyagot. Ez a modell automatikus ARC FORCE vezérléssel rendelkezik.

 

A VRD (ON/OFF) egy feszültségcsökkentő rendszer, amelynek feladata az áramellátás leállítása a hegesztés befejezése után néhány ezredmásodpercben. Ez a funkció felelős azért is, hogy a bevont elektródán a feszültséget biztonságos szintre csökkentse. A VRD funkció elindítja és leállítja a hegesztési teljesítményt, amikor az elektróda és a munkadarab közötti elektromos ellenállás működés közben mérve eléri a megfelelő szintet. Amikor a gép nem működik, a VRD automatikusan csökkenti a hegesztőcsúcsok közötti szekunder áramkör feszültségét 105 V-ról 14-24 V-ra (ez néhány milliszekundumot vesz igénybe).

 

ÁTMÉRŐ - az elektróda ajánlott átmérőjének mutatója a hegesztőáram beállításakor.

 

KOMPAKT ÉS MINIMALISTA KIALAKÍTÁS

A készülék 20-355A áramerősséggel hegeszt, lehetővé teszi a hegesztést 1,6-4 mm átmérőjű elektródával. Az IGBT tranzisztor egyesíti a kétféle tranzisztor előnyeit, a térhatású tranzisztorok egyszerű vezérlését, valamint a bipoláris tranzisztorok nagy áttörési feszültségét és kapcsolási sebességét. Az 1,6 mm-es elektródával történő hegesztés már C 16A osztályú lassú biztosítékkal is lehetséges. A 355 A maximális áramerősséggel történő működéshez legalább 20 A védelem szükséges. A hegesztőgép súlya mindössze 4,1 kg, ami nagyon hasznossá és kényelmessé teszi a szállítását. A hegesztő szabványos réz EURO hegesztőhuzal csatlakozásokkal rendelkezik. Az EURO szabvány használatának köszönhetően egyszerűen választhat további cserehegesztőkábeleket. A kis hegesztőházban lévő nagy ventilátornak köszönhetően megnőtt a légáramlás, ami csökkentette a tranzisztorok hőmérsékletét. A készülék hatékonysága akár 60%.

 

KÜLÖNBÖZŐ SZÁLLÍTÁSI MÓDSZEREK

A tömör műanyag fogantyú lehetővé teszi a hegesztő egyszerű és nagyon hasznos mozgatását a súlypont jó egyensúlyának köszönhetően. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy pántot a készülék felakasztására, például a vállra, ami jelentősen javítja a mobil hegesztést, például magasságban.

 

INTUITÍV ÉS RENDKÍVÜL EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

A hegesztőgép egyetlen gombbal van felszerelve, amely gombként is szolgál. A kijelzőn minden paraméter jól meg van jelölve. A funkciók kiválasztása rövid lenyomásokkal történik, melyeket pontosan jelölnek az adott paraméter beállítását kiemelő nyilak. A hegesztési funkció gyorsabb és intuitívabb vezérlése érdekében olyan paraméteregységek jelennek meg a kijelzőn, mint a hegesztési áram, százalékos érték vagy frekvencia. A hegesztési mód megváltoztatásához egyszerűen tartsa lenyomva a beállító gombot 10 másodpercig, majd a gombbal kapcsolja át a kívánt hegesztési módot. A hegesztőáram beállításával az elektróda átmérője automatikusan beáll, és a hegesztőáram értékéhez az elektróda optimális vastagságát javasolja.

 

MMA HEGESZTÉS

Az MMA (Manual Arc Welding) más néven MMA (Manual Arc Welding) a legrégebbi és leguniverzálisabb ívhegesztési módszer. Az MMA módszer bevonatos elektródát használ, amely egy préselt köpennyel borított fém magból áll. Az elektróda vége és a hegesztendő anyag között elektromos ív keletkezik. Az ív begyújtása kontakt jellegű, az elektróda végének a hegesztett anyaggal való érintésével. Az elektróda megolvad, és az elektródáról származó fémolvadékcseppek az ív hatására átkerülnek a hegesztett fém olvadt medencéjébe, és lehűlés után varrat keletkezik. A hegesztő a munkadarabon megolvadva mozgatja az elektródát, hogy az ív állandó hosszú legyen, és ezzel egyidejűleg az olvasztócsúcsot a hegesztési vonal mentén mozgatja. Az elektróda olvadó bevonata gázokat bocsát ki, amelyek megvédik az olvadt fémet a légkör hatásától, majd megszilárdul és salakmedencét képez a varratmedence felületén, amely megvédi a megszilárdult hegesztett fémet a környezet hatásaitól. . Az elektróda munkadarabról való eltávolítása után az elektromos ív leáll, és a hegesztési folyamat megszakad. A gyöngy felhelyezése után a salakot mechanikusan el kell távolítani. A fő különbség a többi hegesztési módszerhez képest az, hogy az MMA módszernél az elektróda lerövidül. A TIG módszernél az elektróda hossza állandóan változatlan marad, a tartó és a munkadarab közötti távolság pedig állandó. Az MMA-módszerben az elektróda és a hegesztőmedence közötti állandó távolság megtartása érdekében az elektródatámaszt bármikor a munkadarab felé kell mozgatni, ami a hegesztő szaktudását kiemelten kapja.

 

MMA impulzushegesztés

Ez az inverteres hegesztők modern jellemzője, amely ráadásul kiváló minőségű hegesztést biztosít, különösen rozsdamentes acél hegesztésekor. Ennek a módszernek köszönhetően az elszíneződés korlátozott, és az anyag nem melegszik túl a hegesztési helyen.

 

KÖZÖS HEGESZTÉS

A TIG hegesztés olyan módszer, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű hegesztések előállítását. A hegesztőív egy hőálló, nem fogyó wolframelektróda és a munkadarab között világít. Az inert gáz, amelyről a módszert elnevezték, oxigénmentes atmoszférát hoz létre, és megakadályozza az olvadt hegesztőmedence kémiai reakcióit. Ez sima, egyenletes és pórusmentes illesztéseket eredményez. A töltőfémet kézzel vagy a huzaladagolóból szállítják. A TIG hegesztés minden hegeszthető fémhez lehetséges. A legnagyobb felhasználási területet a rozsdamentes acélok és a színesfémek, például alumínium, réz és sárgaréz képviselik. A TIG elsősorban a varrat gyökérrétegének elkészítésére szolgál, mivel a varratok tiszták és pórusmentesek, így jól bírják a dinamikus terheléseket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Inverteres hegesztőgép, 355A, Red Technic RTSIT0003" című hirdetést látja. (fent)