Betöltés...

Makita DHR183RTWJ 18V Akkumulátoros fúrókalapács + 1x 5Ah Akku + Töltő + Makpac Hordtáska

Ár: 327.490 Ft

A Makita DHR183 egy kiváló minőségű akkus fúrókalapács, amely 18V-os LXT akkumulátorral működik.
Az "AVT" rövidítés az "Anti-Vibration Technology"-t jelenti, hogy segít csökkenteni a rezgéseket és a gép rázkódását, ezáltal minimalizálva a felhasználóra gyakorolt rezgést és fáradtságát hosszabb munkavégzés során.
A gép tökéletesen alkalmas falak, kőzetek fúrására és ütvefúrására. A fúrókalapács funkciói lehetővé teszik a kemény és kötöttebb anyagok, például beton, téglafalak hatékony fúrását és ütvefúrását.
A DHR183 egy szénkefementes motorral szerelt (BL) gép. Ez azt jelenti, hogy hosszabb élettartamot és hatékonyabb teljesítményt nyújt, miközben az energiát is hatékonyabban használja fel, ami az akkumulátor üzemidő és élettartam növeléséhez vezet.
A könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően a gép kényelmes használatot biztosít, és könnyen kezelhető, így ideális választás szakemberek és hobbi felhasználók számára egyaránt.
A DHR183 kiváló választás olyan építési és felújítási munkákhoz, ahol szükség van erős és megbízható fúrás teljesítményre, például építkezések, falakon végzett munkák, vagy burkolatok rögzítése esetén.

Könnyű és kompakt kialakítású LXT 18V-os akkumulátoros ütvefúró maximum 18 mm-es furatokhoz.Alacsony rezgésértékek az AVT(Anti Vibration Technology) technológiának és a rezgéselnyelő háznak köszönhetően.Változtatható fordulatszám a sima és tiszta fúrás megkezdéséhez.Integrált LED világítás a jobb láthatóság érdekében a munkaterület megvilágításáértFúrás és porelszívás egyben DX16 porelszívással (1911P2-6), mely opcionálisan választható, nem része a csomagnak!1,7 Joule maximális ütőerő.BL motor: Szénkefementes motor hosszabb üzemidőt és élettartamot biztosít, alacsonyabb energiafogyasztás és karbantartási szükséglet mellett.Portól védett, SDS-Plus szerszám befogással szerelt a gép a szerszámok gyors cseréje érdekében2 választható üzemmóddal: fúrás és ütvefúrás40 állású szerszám pozicionálásXPT (eXtreme Protection Technology) extrém védelmi technológia fokozott por és cseppállóságot biztosít nehéz munka körülmények között.Gumi rezgéscsillapításÁllítható mélységbeállítás

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Makita DHR183RTWJ 18V Akkumulátoros fúrókalapács + 1x 5Ah Akku + Töltő + Makpac Hordtáska" című hirdetést látja. (fent)