Betöltés...

Rotációs kapa RURIS 731acc3

Ár: 730.587 Ft

A RURIS 731K professzionális motoros kotró az a motoros szerszám, amely kiválóan helyettesíti a múltban a földmunkához használt szerszámokat, és rugalmasságot és kényelmet biztosít a használat során.


A professzionális RURIS 731K motoros kotrógép , amely 8,5 LE-s General Engine-rel van felszerelve (maximális teljesítmény*), kertekben és szántóföldi növényekben végzett mezőgazdasági munkákhoz készült.


Ez a modell mindenféle talaj megmunkálására használható, a ház készült anyag robusztussága miatt (csomós öntöttvas).



jellemzők


A professzionális RURIS 731K motoros kotrógép 4 ütemű, benzinüzemű motorral van felszerelve, és ideális nagyobb területek megmunkálására, 560-830 mm munkaszélességgel, 600-1000 m2/h közötti terület megmunkálására.


A munkamélység elérheti a 340 mm-t, a mellékelt tartozékok pedig segítenek a szántásban, a vetésben vagy a talaj vetésre való előkészítésében.


3 sebességfokozattal működik, 2 előre és 1 hátra.


A RURIS 731K professzionális kotrógép erőátviteli háza   nem igényel különleges karbantartást, és minden talajcsoporton használható. Gömbös öntöttvasból készült, ellenáll az ütéseknek és a mechanikai kopásnak.


A burkolatnak köszönhetően a kotró extra súlyt kap, ami lehetővé teszi, hogy jobban behatoljon a talajba, valamint megnövekedett stabilitása ásás közben.


A legnehezebb talajokat is meg tudja dolgozni a mellékelt marókkal, amelyek fő anyaga minőségi acél, így az erő és a praktikum párosul.



Kiegészítők teljes választéka


A professzionális RURIS 731K motoros kotrógép  lehetővé teszi a mezőgazdasági munkákhoz szükséges minden típusú tartozék használatát, amelyek a RURIS kompatibilis termékek listájában szerepelnek.


A RURIS 731K professzionális markológép  egy szerszámosládával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy utazás közben tárolja a tartozékokat.



Könnyen kezelhető


A professzionális RURIS 731K motoros kotrógép könnyen kezelhető az Easy Control sebességváltónak köszönhetően, amely karrendszerrel segíti a felhasználót a könnyű fokozatváltásban, anélkül, hogy a sebességváltóban mechanikusan indexelné a fokozatokat.



Könnyű karbantartás


Egy másik fontos szempont a RURIS 731K professzionális motoros kotrógép könnyű karbantartása,  mivel nagyon egyszerű, és nem igényel nagy haladó műszaki ismereteket.


 


 




ModellRURIS 731K
MotorÁltalános motor
Üzemi ciklus4 alkalommal
Maximális motorteljesítmény8,5 LE
Nettó motorteljesítmény7,5 LE
Hengeres kapacitás208 cc
Gyújtási rendszerElektronikus
Vészleállító karAlapfelszerelés
Indulásmanuálisan
Világító rendszerNem alapfelszereltség
VáltóKényelem-gyors
TerjedésFogaskerekek olajfürdőben
Sebességváltó házGömbös öntöttvas





Kábel meghajtóMechanika
sebességek2 előre + 1 hátra
Munkaszélesség560-830 mm
MunkamélységMax 340 mm
ÉghetőÓlommentes benzin
Tartály kapacitása4,5l
Átlagos szénhidrát fogyasztás.1 l/h
Motorolaj fürdő0,6 l
Sebességváltó olajfürdő1,6l/2,2l
Átlagos megmunkált felület600-1000 nm/h
Súly86 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kapálógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rotációs kapa RURIS 731acc3" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések