Betöltés...

Rotációs kapa RURIS 751ks start

Ár: 519.988 Ft

Nagy területeken kétségtelenül bölcs választás a RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép , amely minden megrendelésre időben reagál, a talajt a hozzá tartozó tartozékokkal együtt a lehető legjobb módon dolgozza fel, előkészíti a vetőmag vetésére. .


A RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép az a motoros szerszám, amely kiválóan helyettesíti a múltban a földmunkához használt szerszámokat, és rugalmasságot és kényelmet biztosít a használat során.


A professzionális RURIS 751KS motoros kotrógép , amely 9,5 LE-s General Engine-rel (maximális teljesítmény*) van felszerelve, kertekben és szántóföldi növényekben végzett mezőgazdasági munkákhoz készült.


Ez a modell mindenféle talaj megmunkálására használható, a ház készült anyag robusztussága miatt (csomós öntöttvas).



jellemzők


A RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép teljesítménye a 9,5 LE-s (maximális teljesítmény*) General Engine benzinmotornak, a 2+1 sebességváltónak és az olajfürdőben lévő kúpfogaskerekes sebességváltónak köszönhető.


Ezenkívül a RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép  világítási rendszerrel van felszerelve, amely még rossz látási viszonyok között is lehetővé teszi a használatát.


A professzionális RURIS 751KS motoros kotrógép 4 ütemű benzinmotorral van felszerelve, és ideális nagyobb területek megmunkálásához. A professzionális RURIS 751KS motoros kotrógép bármilyen típusú talajhoz ajánlott 10 000 m2-ig terjedő területen, 1200 m2/h munkahatékonyságig.


 A marók szélessége állítható, 640 mm és 900 mm között állítható.


A RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép 125 kg-ig, talajművelőkkel felszerelve akár 350 mm mélységig képes ásni és aprítani a talajt, így bármilyen növényfajtát elültethet. 


3 sebességfokozattal működik, 2 előre és 1 hátra.


A RURIS 751KS professzionális kotrógép erőátviteli háza   nem igényel különleges karbantartást, és minden talajcsoporton használható. Gömbös öntöttvasból készült, ellenáll az ütéseknek és a mechanikai kopásnak.


A burkolatnak köszönhetően a RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép extra súlyt kap, ami lehetővé teszi, hogy jobban behatoljon a talajba, valamint megnövekedett stabilitása ásás közben.


A legnehezebb talajokat is meg tudja dolgozni a mellékelt marókkal, amelyeknek fő anyaga minőségi acél, így az erő és a praktikum párosul.



Kiegészítők teljes választéka


A professzionális RURIS 751KS motoros kotrógép  lehetővé teszi a mezőgazdasági munkákhoz szükséges minden típusú tartozék használatát, amelyek a RURIS kompatibilis termékek listájában szerepelnek. A RURIS 751KS Professzionális motoros kotrógépre felszerelhető tartozékok   : gumikerekek, fémkerekek, borona, eke, kultivátor, ellensúlyok és pótkocsi, amelyek terhelése elérheti a 600-700 kg-ot.



Könnyen kezelhető


A RURIS 751KS professzionális motoros kotrógép könnyen kezelhető a Confort-rapid sebességváltónak köszönhetően, amely karrendszerrel segíti a felhasználót a könnyű fokozatváltásban, anélkül, hogy a sebességváltóban mechanikusan indexelné a fokozatokat.


Bár a súlya 125 kg, a RURIS 751KS professzionális kotrógép  könnyebben kezelhető a felfelé lefelé állítható fém kürtöknek és a gumi markolatoknak köszönhetően, amelyek a kotró által keltett rezgések csillapítására szolgálnak.



Könnyű karbantartás


Egy másik fontos szempont a RURIS 751KS Professzionális motoros kotrógép könnyű karbantartása,  mivel nagyon egyszerű és nem igényel nagy haladó műszaki ismereteket.


 


 




ModellRURIS 751KS
MotorÁltalános motor
Üzemi ciklus4 alkalommal
Maximális motorteljesítmény9,5 LE
Nettó motorteljesítmény8,5 LE
Hengeres kapacitás270 cc
Gyújtási rendszerElektronikus
Vészleállító karAlapfelszerelés
Indulásmanuálisan
Világító rendszerMunkajelző
VáltóKényelem-gyors
TerjedésFogaskerekek olajfürdőben
Sebességváltó házGömbös öntöttvas





Kábel meghajtóMechanika
sebességek2 előre + 1 hátra
Munkaszélesség640-900 mm
Munkamélység100-350 mm
ÉghetőÓlommentes benzin
Tartály kapacitása3 l
Átlagos szénhidrát fogyasztás.1,3 l/h
Motorolaj fürdő0,85 l
Sebességváltó olajfürdő3 l
Átlagos megmunkált felület700-1200 nm/h
Súly125 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kapálógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rotációs kapa RURIS 751ks start" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések