Betöltés...

Rotációs kapa RURIS 7500acc4

Ár: 361.388 Ft

A RURIS 7500ACC félprofesszionális talajművelő egy olyan talajművelő, amely sikeresen ötvözi az erőt és a hatékonyságot a szoláriumok vagy kertek talajaprítására. Ezt a modellt azért hozták létre, hogy segítse a felhasználót a zöldség- és veteményeskertek, szőlő- és gyümölcsösök művelésében vagy különféle háztartási mezőgazdasági munkákban, mivel erős 7 LE-s motorral van felszerelve. A RURIS 7500ACC félprofesszionális talajművelő kényelmét és gyorsaságot kínál a RURIS ügyfelei számára a talaj feldarabolásában, a legalacsonyabb áron.



jellemzők


A RURIS 7500ACC félprofesszionális talajművelő 4 ütemű motorral, valamint 3 fokozatú, 2 előremenetes és 1 hátramenetes szíj és láncos sebességváltóval van felszerelve, ami előnyt jelent a talajfeltörési idő csökkentésében. Ez a talaj tökéletes kiásásához és az üzemanyag-fogyasztás csökkenéséhez vezet.


Az állítható kormány segítségével a helyes és kényelmes testtartás megtartható a használat során.


Közepes-nagy felületek 560-830 mm munkaszélességgel, 600-1000 nm/h termelékenységgel dolgozhatók meg.



Kiegészítők széles választéka


A RURIS 7500ACC félprofesszionális láncfűrész tartozékok széles választékával rendelkezik, köszönhetően a sebességváltó által kifejlesztett teljesítménynek.


A RURIS 7500ACC félprofesszionális talajművelő  a tartozékok széles skálájának felszerelését teszi lehetővé, mint például: egybarázdás eke, borona, burgonyaeltávolító, kultivátor, hóvágó, dobos kaszarendszer, vetőgépek, fém vagy gumi kerekek, teherhordó pótkocsi felfelé 500 kg-ig.


A félprofesszionális RURIS 7500ACC motorkapa minden rendelkezésre álló tartozéka csökkenti a talaj aprítása utáni műveletek költségeit anélkül, hogy külön gépet kellene vásárolnia.



Felhasználóbarát


Bár a súlya 80 kg, könnyen kezelhető a felfelé állítható fém kürtöknek és a gumi markolatoknak köszönhetően, amelyek a kormányrúd által keltett rezgések csillapítására szolgálnak.


Az ásó nem csak nappal, hanem éjszaka is egyszerű és gyors munkát tesz lehetővé, mivel LED világítási rendszerrel van felszerelve.



Könnyű karbantartás


Egy másik fontos szempont a RURIS 7500ACC félprofesszionális láncfűrész könnyű karbantartása,   mivel nagyon egyszerű és nem igényel nagy haladó műszaki ismereteket.


 


 




ModellRURIS 7500ACC
MotorÁltalános motor
Üzemi ciklus4 alkalommal
Motor teljesítmény7 LE
Hengeres kapacitás208 cc
Gyújtási rendszerElektronikus
Indulásmanuálisan
Világító rendszerfény
VáltóKényelem
TerjedésSzíj és lánc
Sebességváltó házalumínium
Kábel meghajtóMechanika





sebességek2 előre + 1 hátra
Munkaszélesség560-830 mm
MunkamélységMax 290 mm
ÉghetőÓlommentes benzin
Tartály kapacitása3 l
Átlagos szénhidrát fogyasztás.1 l/h
Motorolajfürdő kapacitása0,6 l
Sebességváltó olajfürdő kapacitása1,5l
Átlagos megmunkált felület600-1000 nm/h
Súly80 kg



 


 



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kapálógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rotációs kapa RURIS 7500acc4" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Led

Hasonló hirdetések