Betöltés...

Rotációs kapa 7000k Start

Ár: 319.788 Ft

A DAC 7000K félprofesszionális láncfűrész egy olyan láncfűrész, amely sikeresen egyesíti az erőt és a hatékonyságot a talaj felaprítására szoláriumokban vagy kertekben. Kevesebb, mint 30 perc alatt egy 500 m2-es terület készen áll a vetésre vagy az ültetésre való előkészítésre. Kertben és szántóföldi munkákhoz egyaránt használható, átlagos felületen, mivel erős, 7 LE-s motorral szerelték fel.



jellemzők


Annak érdekében, hogy a szoláriumok sorának végén található szűk területeken is hatékonyan tudjon dolgozni, a DAC 7000K félprofi Motohoe  a sebességváltó hátramenettel is tud fordulni.


A DAC 7000K félprofesszionális láncfűrész megbirkózik a nehéz üzemi körülményekkel, köszönhetően az 5,5 és 7 LE közötti teljesítménytartományban lévő gépekhez képest 25%-kal nagyobb sebességváltó nyomatéknak. Így a felhasználó előnyére válik a megnövelt nyomatékú láncfűrész, állandó 1 liter benzin/óra fogyasztás mellett.



Kiegészítők széles választéka


A DAC 7000K félprofesszionális talajművelő a tartozékok széles skálájának felszerelését teszi lehetővé, mint például: egybarázdás eke, borona, burgonyaeltávolító, kultivátor, hóvágó, dobos kaszarendszer, vetőgépek, fém vagy gumi kerekek, teherhordó pótkocsi 500 kg-ig.



Könnyen kezelhető


Bár a súlya 80 kg, könnyen kezelhető a felfelé állítható fém kürtöknek és a gumi markolatoknak köszönhetően, amelyek a kormányrúd által keltett rezgések csillapítására szolgálnak.



Könnyű karbantartás


Egy másik fontos szempont a DAC 7000K félprofesszionális láncfűrész könnyű karbantartása,   mivel nagyon egyszerű, és nem igényel nagy műszaki ismereteket.


 


 




ModellDAC 7000K
MotorÁltalános motor
Üzemi ciklus4 alkalommal
Motor teljesítmény7 LE
Hengeres kapacitás208 cc
Gyújtási rendszerElektronikus
Indulásmanuálisan
Világító rendszer-
VáltóKényelem
TerjedésSzíj, lánc és lánckerekek
Sebességváltó házalumínium
Kábel meghajtóMechanika





sebességek2 előre + 1 hátra
Munkaszélesség560-830 mm
MunkamélységMax 290 mm
ÉghetőÓlommentes benzin
Tartály kapacitása3 l
Átlagos szénhidrát fogyasztás.1 l/h
Motorolajfürdő kapacitása0,6 l
Sebességváltó olajfürdő kapacitása1,5l
Átlagos megmunkált felület600-1000 nm/h
Súly80 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kapálógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rotációs kapa 7000k Start" című hirdetést látja. (fent)