Betöltés...

Gyermekfelügyelő

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekfelügyelői munkakörbe állást hirdet a Sárszentlőrinc, Rákóczi u. 46. szám alatti Lakásotthonába. A hirdetett állás: teljes munkaidős, határozatlan időre szóló közalkalmazotti jogviszony. Az állás a személyes meghallgatást, jelentkezés elbírálását követően október hónaptól betölthető.
Jelentkezés módja: postai úton a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 48-52. címére, vagy elektronikus úton a tegyesz.tolna@t-online.hu e-mail címre , tárgyban: "Gyermekfelügyelői állás" megjelöléssel küldött jelentkezés.
Munkába állás időpontja: a jelentkezés pozitív elbírálását követően azonnal.
A munkakör betöltésének feltételei: büntetlen előélet; szükséges végzettség – amely a jogviszony alatt megszerezhető. Jelentkezéskor benyújtandó okiratok: szakmai önéletrajz, iskolai végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata. Erkölcsi bizonyítvány. Egészségügyi alkalmasságot igazoló okirat.
Feladatok: A gyermekotthonokban és lakásotthonokban élő gyermekek gondozása, felügyelete. A lakókörnyezet rendben tartása folyamatos műszakrendben.
A hirdetésben megjelenített irányár jelképes, az illetmény megállapítására és a juttatásokra az 1992. évi XXXIII. tv. (Kjt.), valamint a 257/2000. (XII.26.) Korm. rend. rendelkezései az irányadók. Az állással kapcsolatban érdeklődni lehet: 74/510-707-es és a 06-30/929-9427-es számon, Molnárné Papp Márta gyermek- és lakásotthoni hálózat szakmai vezetőjénél vagy a tegyesz.tolna@t-online.hu e-mailon.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sárszentlőrinc
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Gyermekfelügyelő
 
Eddig megtekintették 270 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Gyermekfelügyelő" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések