Betöltés...

Nagykereskedelmi eladó

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Rouge Avenue márka egy dinamikusan fejlődő, naprakész, magas színvonalú hazai tervezésű és készítésű női felsőruházat. Nagykereskedelmi központunk Budapest VI. kerületében van. A hazai és külföldi partnereink itt szerezhetik be a termékeket. Az értékesítő csapat bővítésén dolgozunk. A feladat elsősorban a nagykereskedelmi vásárlók teljeskörű kapcsolattartása, kiszolgálása. Az árukészlet és az üzlet rendben tartása, az üzletvezető által meghatározott feladatok elvégzése.
Amit mindenképp tudnod kell, ez a munka állandó vasárnap délelőtti munkavégzéssel jár. nyitva tartásunk megtalálod a www.rouge-avenue.hu oldalon. A munkakezdés csütörtökön és vasárnap nyitás előtt 1-2 órával van. Vonalkódos rendszerrel dolgozunk, alap számítógépes ismeret, bármilyen nyelvtudás előny. Elsősorban olyan, kedves mosolygós, pörgős divatorientált kollégákat várunk, akik a fentieket megtudják oldani, nem okoz gondot a munkába járás sem időben sem távolságban.
Hosszú távra tervezünk, és versenyképes jövedelmet kínálunk.
Fényképes önéletrajzodat telefonszámmal az
info@rouge-avenue.hu címre várjuk!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Nagykeresekedelmi értékesító, kapcsolattartó
Extrák: próba idő után munkaruha, telefon
 
Eddig megtekintették 404 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Nagykereskedelmi eladó" című hirdetést látja. (fent)