Betöltés...

Távmunka, jól fizető munka otthonról

Ár: 500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Számodra is lehetőséget kínálunk, hogy könnyedén kereshess pénzt az otthonod kényelméből! Cégünk értékesítőket keres, akik egy modern és keresett terméket ajánlhatnak az ügyfeleknek. Ez egy könnyű és jól értékesíthető termék, ami nincs megterhelő hatással a munkádra.

Az eladás az egyetlen feladatod, és nincs szükség semmilyen előzetes tapasztalatra. Nincsenek kiindulási költségek vagy befektetések sem, és az eladott termékek után járó jutalék az egyetlen jutalom, amit a munkádért kapsz.

Nem kell rendelkezned különleges kommunikációs készségekkel, és nem is lesz kemény vagy fárasztó a munkád. A termék modern és könnyen eladható, és a feladatod az, hogy meggyőzd az érdeklődőket, hogy ezt a kiváló terméket érdemes megvásárolniuk.

Ha keresel egy olyan lehetőséget, ahol otthonról, könnyen dolgozhatsz, és pénzt kereshetsz, akkor ne habozz jelentkezni. Várjuk jelentkezésedet, amit a megadott e-mail címünkre küldhetsz:
peterhelp4u@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Távmunka
 
Eddig megtekintették 448 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Távmunka, jól fizető munka otthonról" című hirdetést látja. (fent)