Betöltés...

Elhelyezési ügyintéző

Ár: 5 Ft

Az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Tolna Vármegye 1 fő részére elhelyezési ügyintéző munkakörbe állást hirdet a Szekszárd, Szentmiklósi u. 5. szám alatti Intézménybe. A hirdetett állás: teljes munkaidős, határozatlan idejű, általános munkarend szerinti közalkalmazotti jogviszony. Az állás a személyes meghallgatást, jelentkezés elbírálását követően azonnal betölthető. Jelentkezés módja: postai úton az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Tolna Vármegye 7100 Szekszárd, Szentmiklósi u. 5. címre, vagy elektronikus úton Berlingerné Sashegyi Katalin területi igazgató részére a tolna@ogysz.hu e-mail címre, tárgyban: „Elhelyezési ügyintéző állás” megjelöléssel.
Munkába állás időpontja: a jelentkezés pozitív elbírálását követően azonnal.
A munkakör betöltésének feltételei: Magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet; szükséges végzettség (jogász, igazgatásszervező, közigazgatás-szervező, felsőfokú szociális szakképzettségű, pedagógus – kivéve hittantanár, hittanár – szakképzettség, pszichológus, viselkedéselemző vagy mentálhigiénés szakképzettség, gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó, jogi szakokleveles családvédelmi tanácsadó oklevéllel rendelkező: védőnő, teológus, hittanár, hittantanár, okleveles pasztorális tanácsadó/okleveles pasztorális tanácsadó és szervezetfejlesztő szakember).
Jelentkezéskor benyújtandó iratok: fényképes szakmai önéletrajz, iskolai végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata. Speciális Erkölcsi bizonyítvány (Gyvt. 10/A.§. (1)bek. a)–d)). Nyilatkozat arról, hogy a pályázó nem áll cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt. Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul pályázati anyagának kezeléséhez, sokszorosításához, harmadik személlyel való közléséhez.
Feladatok: Gyámhatósági megkeresést követően a Vármegyei Gyermekvédelmi Szakértői Bizottság szakmai véleménye, valamint a Gyermekvédelmi Gyámi Szolgálattal történő egyeztetés alapján javaslatot tesz a gyermek gondozási helyére. A Bizottság szakmai véleményének kézhezvételét követően a gyermek számára gondozási helyet keres a szakmai véleményben megjelölt gondozási formának megfelelően. Törekszik arra, hogy a gyermek szükségleteinek legmegfelelőbb gondozási helyet találja meg.
A hirdetésben megjelenített irányár jelképes, az illetmény megállapítására és a juttatásokra az 1992. évi XXXIII. tv. (Kjt.), valamint a 257/2000. (XII.26.) Korm. rend. rendelkezései az irányadóak. Az állással kapcsolatban érdeklődni lehet: +36-30/929-9389-es számon, Berlingerné Sashegyi Katalin területi igazgatónál.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Település: Szekszárd
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: elhelyezési ügyintéző
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 183 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Elhelyezési ügyintéző" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.