Betöltés...

Split Tágas Stílus Gardróbszekrényt 200x217cm - szürke

Ár: 163.000 Ft

A Tágas Stílus Gardróbszekrényt nem csupán egy egyszerű tárolóeszközként, hanem egy olyan berendezési tárgyként terveztük, ami tökéletesen illeszkedik az Ön életmódjához és otthonának stílusához. A 200x217cm-es méreteknek köszönhetően még nagyobb tárolókapacitást biztosít, így minden ruhájának és kiegészítőjének megfelelő helyet találhat.

Amellett, hogy kiváló minőségű anyagokból készül, és többféle típus közül választhat, szeretnénk kiemelni néhány fontos tudnivalót a Tágas Stílus Gardróbszekrényről:

Méretek és Kapacitás: A 200x217cm-es méretek lehetővé teszik, hogy elegendő helyet biztosítson minden ruhadarabjának, cipőjének és kiegészítőjének. A széles belső tér lehetővé teszi a hatékony tárolást és rendezést, így könnyen megtalálhatja a keresett dolgokat.
Minőségi Anyagok és Tartósság: Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítsanak. A strapabíró szerkezet és a precíz kidolgozás garantálja, hogy gardróbszekrényünk éveken át megőrizze eredeti állapotát.
Variációk és Testreszabhatóság: Számos kialakítás és stílus közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához és ízléséhez. Legyen szó klasszikus vagy modern designról, nálunk biztosan megtalálja az ideális megoldást.
Könnyű Összeszerelés és Szállítás: A termékek laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy egyszerűen és gyorsan fel lehessen őket szerelni otthonában. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a szállítás során felmerülő problémák miatt, és hamarosan élvezheti az új gardróbszekrény nyújtotta előnyöket.
5 Év Garancia: Bizalmat szavatolunk termékeink minőségével kapcsolatban, ezért minden vásárlónknak 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy bármilyen probléma esetén számíthat ránk, és gondoskodunk a szükséges javításokról vagy cserealkatrészekről.

Válassza termékünket, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Élvezze a Tágas Stílus Gardróbszekrény által nyújtott kényelmet és praktikumot, és tegye otthonát még szebbé és rendezettebbé!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Split Tágas Stílus Gardróbszekrényt 200x217cm - szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: