Betöltés...

INVINCIO Anti-trauma gyermek játszószőnyeg, összecsukható, 2 oldalas nyomat, interaktív és oktató, habvédelem 15 mm, méretek 200x150 cm, hő- és kopogásvédelem, London Busz nyomtatás

Ár: 16.324 Ft

A gyermek több okból is élvezheti a biztonságos játékkörnyezetet ezen a matracon

 

Nem mérgező anyag: BPA-mentes XPE anyagból készült, biztonságos és nem mérgező játékkörnyezetet biztosítva a gyermekek számára.
Nagy vastagság a nagyobb biztonság érdekében: A továbbfejlesztett, 15 mm vastag kialakítás puha, kényelmes, szilárd és tartós terméket biztosít.
Nagyvonalú méretek: 200 cm x 150 cm-es méreteivel elegendő helyet biztosít a gyermekek számára a játékhoz és a felfedezéshez.
Egyszerű hordozhatóság: könnyen szállítható és kezelhető.
Összecsukható kialakítás: Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a kanapé vagy az ágy alatti könnyű tárolást.
Megfordíthatóság és vonzó kialakítás: Mindkét oldalán színes és aranyos mintákkal serkenti a gyermekek látásának és intelligenciájának fejlődését.
Vízálló és csúszásmentes: Úgy tervezték, hogy vízálló legyen és megakadályozza a csúszást, tiszta és biztonságos játékfelületet biztosítva.
Könnyen tisztítható: Könnyen tisztítható nedves ruhával, eltávolítva az ételmaradványokat vagy más foltokat.
Multifunkcionális sokoldalúság: Nemcsak gyermekjátékra, hanem pihenésre, testmozgásra, jógára és piknikre is alkalmas felnőttek számára.
PE laminálás: Speciális védőbevonat hosszú távú használatra.
 

 

Ez a hordozható babajátszó szőnyeg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Nagyon alkalmas bármilyen játszótérre otthon vagy nyilvános helyeken.

Összességében ez a matrac a kényelem, a biztonság és a praktikum kiegyensúlyozott kombinációját kínálja, így a gyermek játékkörnyezete jó hely a fejlődéshez és a szórakozáshoz, minden részletre ügyelve, hogy megelőzze az esetleges veszélyeket.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "INVINCIO Anti-trauma gyermek játszószőnyeg, összecsukható, 2 oldalas nyomat, interaktív és oktató, habvédelem 15 mm, méretek 200x150 cm, hő- és kopogásvédelem, London Busz nyomtatás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: