Betöltés...

Tolóajtós szekrény tükörrel 220 BONO BO11 - Fehér

Ár: 153.000 Ft

Fedezze fel a BONO BO11 tolóajtós szekrényt tükörrel - az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja otthona számára!

A BONO BO11 tolóajtós szekrény egy kiváló minőségű bútordarab, mely megfelel minden otthon tárolási és esztétikai igényének. Kényelmesen tárolhatja benne ruháit és egyéb tárgyait, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz a helyiségnek a beépített tükörrel.

5 Év Garancia:

A BONO BO11 szekrényre 5 év garanciát vállalunk, biztosítva ezzel a vásárlóink számára a nyugodt és biztonságos használatot hosszú távon. Bízhat a termék minőségében és megbízhatóságában, hiszen célunk az Ön teljes elégedettsége és bizalma.

Széles Választék:

Válasszon a BONO BO11 szekrények közül, melyek számos méretben és kivitelben elérhetőek. Legyen szó színválasztékról vagy extra funkciókról, nálunk megtalálja a legmegfelelőbbet az Ön otthonába. Az egyedi igényeket és területi korlátokat is figyelembe véve kínálunk széles választékot, hogy mindenki megtalálhassa az ideális megoldást.

Könnyű Összeszerelés:

A BONO BO11 szekrények laprasszerelten kerülnek kiszállításra, így Önnek csak a helyére kell állítani és összeszerelni a könnyen követhető utasítások alapján. Nem kell aggódnia a bonyolult szerelés miatt, hiszen egyszerű és gyors folyamatban lesz része.

Minőségi Anyagok:

A BONO BO11 szekrények kizárólag minőségi anyagokból készülnek, melyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A strapabíró szerkezet és a gondos kidolgozás biztosítja, hogy a szekrény megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Válassza a BONO BO11 tolóajtós szekrényt tükörrel, és tegye otthonát még elegánsabbá és rendezettebbé! Bízzon meg bennünk, és élvezze a kiváló minőség és a praktikum egyedülálló kombinációját minden nap.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tolóajtós szekrény tükörrel 220 BONO BO11 - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: