Betöltés...

Homeland V2 TV tartó állvány - asztal, beépített LED világítással

Ár: 47.990 Ft

Homeland V2 TV tartó állvány - asztal, beépített LED világítással
Modern TV állvány 12 színű LED lámpával, TV állvány fiókokkal és polcokkal a nappali hálószobabútorához
A TV-állványok fényes faforgácslapból készülnek, és matt karosszériával, kontrasztos fényes fiókkal vannak ellátva. Két fiókba van kialakítva a kütyü tárolásához, amellyel helyet takaríthat meg. LED-es kialakításának és aprólékos kezelésének köszönhetően a TV-szekrény gyönyörű megjelenésű és sima felülettel rendelkezik.
12 színű LED világító rendszerrel
A szórakoztató központ TV-állványa 12 színű LED világító rendszerrel rendelkezik távoli BE / KI és színvezérléssel, akár 51 hüvelykes TV-képernyőkhöz. Alkalmas nappali vagy hálószoba, kis lakás díszítésére.
Fehér modern design
Remek minimalista és központi szórakoztatás 2 üvegpolccal és a LED világító rendszer be- / kikapcsoló távirányítóval, akár 51 hüvelykes TV-képernyőhöz. A TV-szekrény stabil és tartós, és az élsáv elkészítése extra energiát és időt vesz igénybe a gyártási folyamat során, biztosítva a modern TV-állvány szuper elegáns és modern megjelenését.
Nagy tárolókapacitás
A LED TV-állvány 3 középső polccal és 2 nagy szekrénnyel rendelkezik, rengeteg hely van a holmik tárolására, CD-ket, DVD-ket, sőt könyveket és magazinokat is elhelyezhet a szekrényben, amelyek segíthetnek otthonának rendben és tisztában tartásában. Ráadásul a TV-állvány alján két nagy fiók található, így helyet takaríthat meg.
Sok alkalomra alkalmas
Televíziós állványunk alkalmas nappalijához, nappalijához, hálószobájához és több helyhez. Ez a síkképernyős fehér TV-állvány jól illeszkedik a legtöbb otthoni dekorációhoz, ideális nappali helyiségekben való használatra, hogy a TV-t és néhány dekorációt, például vázákat és fotókat a tetején tartson. Háziasító ajándékként szolgál a barátok és a család számára is.
Könnyen összeszerelhető
A fehér TV-állvány nagyon egyszerű, ha lépésről lépésre követi a kép és szöveg leírását. Az összes alkatrész egyértelműen fel volt tüntetve, és a TV-állványunkat két ember könnyen összeállíthatja. A tv-állvány mérete: 47,2 "Lx13,8" Wx17,7 "H.
6.100% -os elégedettségi garancia
Gondoskodunk arról, hogy ez a tv-bútor 100% -os minőségű legyen, és elkötelezett amellett, hogy a legjobb vásárlási élményt nyújtsa Önnek. A megrendelés leadása után 3-7 napon belül eljuttatjuk Önhöz. Ha van sérült alkatrész és hiányzik az alkatrész problémája, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba és küldjön képet. Mindig itt vagyunk az Ön számára, és a legjobb megoldást kínáljuk.
Jellemzők:
1. Új és jó állapotú
2. Kiváló forgácslap anyagból, aprólékos kezeléssel
3. Jó keménység, nagy szilárdság és tartósság
4. Két fiók tárolására, helytakarékos kialakítás
5. Elég elegáns ahhoz, hogy különleges varázst adjon a házához
Specifikációk:
1. Méretek: 47,2 "Lx13,8" Wx17,7 "H
2. Szín: fehér
3. Anyag: Fényes, forgácslap
4. Led fény: RGB, 12 szín
5. Nettó súly: 44,4 font
A csomag tartalmaz:
1 x LED TV szekrény











Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Homeland V2 TV tartó állvány - asztal, beépített LED világítással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: