Betöltés...

Eladó családi ház Budakalászon rengeteg extrával

Ár: 72.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budakalász könnyen megközelíthető, biztonságos részén a fő utcában eladó újszerű 2004-ben épült, napelemekkel ellátott, minimális költségekkel fenntartható, 250m2-es 3 szintes családi ház. A ház 30-as phoroterm téglából, 50mm-es hőszigeteléssel, tűzálló anyagokból készült. Az udvar betonozott, 3 autó tud parkolni egyszerre. A háznak 15 m2-es nyitott napos terasza van. Az udvar magas kerítéssel bekerítve az utcáról nem lehet belátni, nyáron lehet napozni illetve grillezni. A házhoz tartozik HD kamerarendszer, riasztó, elektromos kapu, klíma, napelem rendszer, mely fedezi a ház áram ellátását. A házba ipari áram van bevezetve.A házban minőségi fa nyílászárók vannak alu redőnyökkel ill. szúnyoghálóval. Kettő új műanyagtokos bejárati ajtó van.
Belső 2 lakószintjén jelenleg 4 szobás, de könnyen 6 szobássá alakítható.
Alagsorban profi edző gépekkel, nagy teljesítményű szellőztető berendezéssel felszerelt 30m2-es tükörfalas konditerem került kialakításra. Az edzőteremhez tartozik 2 zuhanyzó, 2 öltöző, mosdók, infra és finn szauna. Az edzőteremben új antiallergén, tartós, minőségi, ipari edzőtermi szőnyeg van. Az öltözők felszerelve elektromos kéz illetve hajszárítóval. A ház egyidejűleg lakás és vállalkozási célra is kiválóan alkalmas.
A belső szintek közötti átjárást köríves, masszív, esztétikus lépcső teszi lehetővé, mely az emeleten egyedi kovácsoltvas korláttal díszített .
A kertkapcsolatos földszinti lakótérben padló- és radiátorfűtés, az emeleten radiátorfűtés van melyet egy 24Kw os Buderus kombi cirkó gázkazán szolgál ki; a szobák DNY-ra, ill. NY-ra tájoltak.
Minden szinten igényes, kopásálló burkolatok kerültek beépítésre. Az emeleti tágas fürdőszobában modern minőségi szaniterek vannak felszerelve. A középső szinten selyemtapétával, faburkolattal és egyedi mennyezetfestéssel ellátott helyiségek vannak melyet festőművész készített. A benti térelválasztó ajtók trópusi fából készültek.
A házban levő konyhabútor, a beépített gépek, a teljes bútorzat, a wellness részleg teljes felszerelése (kondigépek, szaunák stb.) a vételár részét képezik.
A tetőtérben kialakításra került egy 30nm-es tároló is, mely nincs beszámítva a 250 m2-be.
Az ingatlan remek választás családi házban élni vágyóknak, vállalkozni kívánóknak, és azoknak, akik mindezt egy helyen szeretnék megvalósítani!
Közelben iskola,óvoda, hév, bevásárló központok, Megyeri híd, strand.
Kiváló közlekedés, pár perc alatt be lehet jutni a városba. Irányár: 72,9 millió Ft

Ingatlanosok kérem ne keressenek!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakalász
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Budai út 101
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 250
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Konditerem,szaunák,kamera,légkondi,riasztó,napelem
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 643 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budakalászon rengeteg extrával" című hirdetést látja. (fent)