Betöltés...

Százhalombatta Dunafüredi részén eladó 6 szobás ház

Ár: 40.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Összeköltözők, Befektetők Figyelem!
Százhalombatta dunafüredi részén, csendes utcában, szép családi házak szomszédságában, 628 m2-es összközműves teleken, ELADÓ egy 230 m2-es, átlagos állapotú, kétszintes, KÉT KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKRÉSSZEL rendelkező Családi Ház!
A ház két részletben épült, az alapház a 70’ években, a felső szint pedig a 90’ években, 40’ tégla falazatára kőporos vakolat került, a tető héjazata palafedéses, nyílászárói jó állapotú fa és műanyag nyílászárók vegyesen.
A két szint közművei teljesen külön vannak választva.
Fűtéséről mindkét szinten egy-egy kombi cirkó (felső szinten vegyes tüzelésű kazán is van)-, meleg víz ellátásáról földszinten villanybojler (gázcirkóról is működtethető)-, az emeleten a cirkó gondoskodik.
Szép tágas, napfényes terek jellemzik, elosztása a következőképpen alakul: az alsó szinten 3 szoba, konyha, kamra, fürdőkádas fürdőszoba, külön WC, közlekedő helyiség, zárt terasz, (felső szintre a feljárás a teraszról, zárt lépcsőházból lehetséges), a felső szinten 3 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőkádas fürdőszoba, külön WC és erkély található.
A szépen karbantartott, füvesített telken található még egy két kocsi beállásos garázs, fúrt kút, tűzrakó hely, melléképület és garázs.
Tágas, világos helyiségeinek, remek elrendezésének, kellemes, nyugodt környezetének köszönhetően tökéletes választás lehet mindazok számára, akik a kertvárosi életérzést keresik a fővárostól nem messze.
Elhelyezkedése ideális, pár száz méterre a főúttól, bolttól, tömegközlekedéstől.
A közelben iskolák, óvodák, boltok, orvos, gyógyszertár pár perc alatt elérhetőek. Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel. Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján és hétvégén is.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Százhalombatta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Ady Endre út
Telek nagysága (m2) : 628
Épület hasznos területe (m2) : 230
Szobák száma: 6
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 235 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Százhalombatta Dunafüredi részén eladó 6 szobás ház" című hirdetést látja. (fent)