Betöltés...

Családi ház eladó.

Ár: 115.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Debrecenben a Külső Diószegi úton, főút melletti,lakóház, udvar, szántó, telephelyként nyilvántartott 13531 m2-es földterületre épült 208 m2-es víz, gáz, áram közművekkel ellátott lakóingatlan és több melléképület összesen kb. 300 m2 területen,95 M Ft-ért eladó.

A 380 V-os, 3 fázisú ipari árammal, gázzal és vezetékes vízzel, vezetékes telefonnal és internettel ellátott épület szennyvízelvezetése két szennyvízszikkasztó aknába történik. Szennyvízcsatorna a ház előtti úton található. A gázkazános és vegyes tüzelésű kazános épületben a régi szárny radiátoros fűtésű, az új szárny padlófűtéses. A galériás nappaliban a padlófűtés mellett még egy kandalló is biztosítja a meleget. Az udvaron fúrt kút, vezetékes kút, kerti épített kemence, 100 m2-es garázs és tárolóépület található.
Az ingatlan elkerített gazdasági udvarában kb. 200 m2 területen istállók, tárolók, 5 tonnás csörlővel ellátott csűr biztosítja az állattartást. A telek udvarán hitelesített hídmérleg működik. A telek hátsó részén 20 db. termő gyümölcsfa, 30 méteres szőlőlugas és szántó helyezkedik el.
Egyaránt alkalmas befektetésre, telephelyként, családi vállalkozásra és otthonként.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Diószegi út
Telek nagysága (m2) : 13531
Épület hasznos területe (m2) : 208
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 610 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Családi ház eladó." című hirdetést látja. (fent)