Betöltés...

CSOK-os ingatlan jó áron Szigetcsépen eladó

Ár: 29.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szigetcsép egy falusi CSOK által támogatott gyönyörű kis Pest-megyei település. Innen Budapest a legegyszerűbben a Ráckeve-i HÉV-vel érhető el, aminek a megállója 150 méterre található az általam kínált három hálószoba + nappali-étkezős, új építésű ingatlantól. A ház céges kivitelezés, még használatba vételi engedély előtt áll, de a földszint már teljesen elkészült, üzemképes állapotban van, így az szükség szerint, akár azonnal is költözhető. A tetőtér kialakítása az Vevő igényeinek megfelelően történhet, a vételár a jelenlegi kialakításra vonatkozik.
A házat 2018-ban kezdték építeni Porotherm 38-as téglából és 10 cm –es szigetelést kapott, a tetőtérben hőpaplannal és párazáró fóliával, Leier betoncserépfedéssel.
A fölszinten az amerikai konyhás nappaliba lépünk be, balra található az emeltre vezető lépcső, valamint a külön álló WC, a tágas fürdőszoba, egy kis tároló és egy hálószoba, jobbra pedig még két hálószoba van egymás mellett. A tetőtérben szerelvény kiállások vannak, a helyiségek kialakítása szükség szerint történhet. A házhoz tartozó 431 nm-es kert, teljesen körbekerített, kis- és nagykapuval rendelkezik.
Jelenleg elektromos kazán biztosítja a fűtést és melegvíz ellátást a házban, a vízellátás pedig bevizsgált fúrt kútról működik. A víz és gáz bekötést a kivitelező cég kezdeményezte, tervek szerint idei megvalósulással.
A házat jó szívvel ajánlom akár befektetési céllal vásárolni szándékozóknak is, mivel a településen jelentős ingatlanár emelkedés várható július elseje után.

Bővebb információért, felmerülő egyéb kérdések megválaszolásáért, hívjon, készséggel állok rendelkezésére a hét minden napján!
Irodám teljeskörű, ingyenes Babaváró-,CSOK-,és hitelügyintézéssel, valamint kedvező díjú jogi szolgáltatással várja megtisztelő érdeklődését!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigetcsép
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Kölcsey
Telek nagysága (m2) : 431
Telek beépíthetősége (%): 117
Épület hasznos területe (m2) : 117
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 349 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "CSOK-os ingatlan jó áron Szigetcsépen eladó" című hirdetést látja. (fent)