Betöltés...

eladó ház Mátra völgyében Pásztón

Ár: 4.700.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Mátra völgyében, gyönyörű zöld hegyvidéki környezetben, Pásztón az Ady Endre utcában 924 m2 (257 nöl) telken 1 szoba, konyha, fürdőszoba (zuhanyozó, wc), zárt veranda, kamrás vályogház eladó.
A vályogház lakható, ha valaki vályogházként szeretné megőrizni, felújítással hosszútávon stabilizálni lehet az állapotát, a kertet is rendbe téve télen-nyáron lakható nyaralót tud teremteni. Nyáron hűtő, télen fűtő vastag, egészséges építőanyagként számon tartott vályogfalakból áll, a ház a valamikor itt élő dolgos generációk lépteit őrzi (még megvan a kemence is).
Pásztó prosperáló, rendezett, folyamatosan fejlesztett település, kórház, iskolák, óvoda, múzeum, strand található. Innen még Budapestre is bejárnak vonattal, busszal, kocsival dolgozni a kiváló közlekedési lehetőségek miatt, de többféle munkalehetőség még helyben is található.
A ház fekvésének előnyei:
- a kertből a hegyekre látni, nem egy szomszéd házra, mérete miatt füvesítve is szép lehet, de gyümölcsfák telepítésére is alkalmas
- nem a főútvonal mellett van, csendes (csak az utcában lakók autóközlekedésével érintett) mégis gyalogosan is pár perc a városközpont, a vásárlási lehetőségek (Spar, Penny Market, Rossmann, piac, posta, gyógyszertár, kicsi üzletek és szolgáltatások sokasága).
Ha feltette az ingatlan az érdeklődését keressen a +36209226386-os telefonon.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pásztó
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Ady Endre
Telek nagysága (m2) : 924
Épület hasznos területe (m2) : 32
Szobák száma: 1
Komfort: Félkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Vályog
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 1157 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "eladó ház Mátra völgyében Pásztón" című hirdetést látja. (fent)