Betöltés...

Eladó zártkerti ingatlan, Pellérd, Szőlőhegy-Ördögvölgy

Ár: 7.800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó zártkerti Ingatlan - Pellérd , Szőlőhegy, Ördögvölgy Ír-ár: 7,8 M
Sürgősen eladó családi okok miatt pár éve vásárolt, szép, nyugodt csendes, de mégis emberközpontú helyen, 860 nm telken lévő kis házikóm.
A ház 55 nm + tartozik hozzá egy fedett, félig zárt (szúnyoghálózott) épített terasz, ami akár teljesen zárhatóvá is építhető. 2 éve folyamatosan szépítjük, ápoljuk, javítgatjuk, lehetőségeinkhez képest. Új padlóburkolatokat kapott, új Brahma cseréptetőt és teljesen új tetőszerkezetet is. A házból nyíló pincét légmentesen dupla fallal, légréssel és szigeteléssel lezártuk. A konyha és a fürdő villanyvezetékét újrahúztuk. A ház sehol nem ázik be és nem vizesedik.
Persze, nyilván lenne mit tenni még, igény szerint, funkcionális, praktikai megoldások területén.
A fedett teraszról a nagy étkező konyhába lépünk. Onnan nyílik külön a WC, és külön a fürdőszoba. Majd egy hatalmas boltíves 30 nm és szoba található, ami gyakorlatilag egy légtér az étkező konyhával, de természetesen zárható is. A szoba (30mm) nagy része már a föld felszíne alatt van, aminek a végéből lehetett lejárni az általunk lezárt kb. 40 nm-es pincébe. Falazata tégla, belülről szigetelt. A fűtés elektromos radiátorral van jelenleg megoldva. A ház vízellátását teljes mértékig fúrt kút biztosítja. Villanyszámlán kívül nincs gyakorlatilag más rezsiköltség. Vezetékes internet be van vezetve. Kellemes, segítőkész, dolgos, szomszédok, és nagyon biztonságos, nyugodt környék, tulajdonképpen 90% -a állandóan lakott rész. A házikó egy igazi kis „bevackolós búvóhely” a mindennapok zajos világa után.
Autóval könnyen és gyorsan megközelíthető, buszmegálló 8 perc. Az utat folyamatosan tisztítják télen is, ezért a legnagyobb hóban is járható.
A képek sajnos nem a legjobbak, kicsit rendezetlen pillanatban készültek.
Ír. Ár. 7,8millió. Kérlek benneteket, csak komoly szándék esetén érdeklődjetek! Megegyezés alapján csere is szóba jöhet.
ÉRDEKLŐDNI:0670 307 6645

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pellérd
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Ördögvölgy
Telek nagysága (m2) : 840
Épület hasznos területe (m2) : 55
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 2368 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó zártkerti ingatlan, Pellérd, Szőlőhegy-Ördögvölgy" című hirdetést látja. (fent)